Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın derneği içi 7 banyolu köşk kiralandı.

erdoğanCumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kısıklı’daki villasına komşu olan ve 7 banyosu bulunan köşkü, kızı Sümeyye Erdoğan’ın yöneticisi olduğu KADEM kiraladı. 10 yıldır boş olan köşkün aylık kirası 50 bin dolar. Sözcü'nün haberine göre, 2005 yılında 15 milyon dolar bedelle satılığa çıkartılan köşk önüne geçtiğimiz yıl kiralık tabelası asılmıştı. Geçtiğimiz yaz, aylık 50 bin dolar bedelle kiracı arayan köşkü, bu yaz Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın yöneticisi olduğu Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tuttu.

16 ODASI VAR

İkinci derece tarihi eser niteliği taşıyan köşkün 450 metrekarelik alt katında tadilat işlemleri sürüyor. Köşkün üst katında ise 200’er metrekarelik 3 adet dubleks daire yer alıyor. İçinde asansörün de bulunduğu köşkün kapalı garajı da var. 2 bin 465 metrekare arsası, 2 bin 200 metrekare kullanım alanı olan 16 odalı, 7 banyolu köşkün arkasında Erdoğan ailesinin villalarına komşu geniş bir bahçe yer alıyor.

KADEM’in kiraladığı köşkün hemen önünde sivil ve resmi polis araçları 7 gün 24 saat nöbet tutuyor. Köşkün hemen yakınında Erdoğan için yapılan helikopter pisti yer alıyor.