Sarıyer Posta Gazetesi, tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarına eşit mesafeli yaklaşımıyla; doğruları takdir eden, yanlışları tenkit eden ve tarafsız yayıncılık esasından ödün vermeyen başarılı çizgisini sürdürüyor. İstikrarlı yayıncılığı ile tam 10 yıldır her ay Sarıyerliler ile buluşan gazete, 119’uncu sayısına ulaşmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyor.

48 sayfa ile dopdolu içerik

Dopdolu içeriğiyle siyasi ve toplumsal gündemin nabzını tutan Sarıyer Posta, 119’uncu sayısı ile tam 48 sayfa olarak okurlarıyla buluştu. Boğazın incisi, Sarıyer’e dair ne varsa, takipçisi olan gazete; yeni sayısında da halkın sorunlarını, beklentilerini, taleplerini ve çözüm önerilerini sayfalarına taşıdı. Sarıyer iş ve ticaret dünyasının da sesi olan Sarıyer Posta, birbirinden özel haberlerle çeşitli sektörlerden önemli gelişmeleri okuyucuları için hazırladı.

“Sarıyer’deki tüm kesimlerin sesi olduk”

119’uncu sayıda da ilk günkü heyecanı yaşadıklarını dile getiren Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, “Siyasal gelişmeleri, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikleri, ekonomik gelişmeleri, amatör ve profesyonel spora dair öne çıkanları okurlarımız için sayfalarımıza taşıdık. Tarafsızlık ilkemizden ödün vermeden Sarıyer’deki tüm kesimlerin sesi olduk. Bundan sonraki sayılarımızda bizi başarıya taşıyan nitelikli ve tarafsız gazetecilik anlayışımızdan ödün vermeyeceğiz” dedi.