Çocukların, keyifli bir ortamın içinde sporculuğu, çevresini ve kendisini tanıması” hedefiyle çalışmalarını sürdüren Zekeriyaköy Spor Kulübü'nde yaz kampı kayıtları başladı. 

Profesyonel sporcular yetişiyor

Mustafa Cengiz Aydın'ın başkanlığını yaptığı Zekeriyaköy Spor Kulübü, Sarıyer’de ki spor ve kültürel faaliyetlerine 2009 yılında başladı. Şehir hayatından sıkılmış, doğayla iç içe bir yaşam için Zekeriyaköy’e yerleşmiş insanlar tarafından kurulan Zekeriyaköy Spor Kulübü, 6 kez düzenlediği yaz okulları kampını bu yılda açıyor. Çocukların sosyal gelişimlerini sağlayabilmeleri amacıyla organize edilen kampta, gençlerin kişisel gelişimleri yanı sıra, tenis altyapı gruplarına oyuncu yetiştirerek profesyonel sporcu yetiştiriliyor.

“Sosyal birey olacaklar”

Üyelerine ve misafirlerine, “Çocuklarınız saygılı, paylaşımcı, cesur, atak, neşeli ve sosyal bireyler olarak yetişecek” diyen Zekeriyaköy Spor Kulübü, 5-15 yaş aralığında ki tüm çocuklara hitap ediyor. 18 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen yarım gün yaz kampında 10.00-12.00 saatleri arasında, 16 Temmuz -16 Ağustos tam gün yaz kampında ise 10.00-16.00’da doğayla iç içe birçok etkinlik yapılıyor.

Doğa ile spor iç içe

Şehir kalabalığından uzak, doğa ile iç içe başlayan sabah sporunun ardından ısınma ve streching ile devam eden kamp, tenis, basketbol, voleybol ve futbol dallarında eğitimler veriyor. Programında kültürel etkinliklerinde bulunduğu organizasyonda kitap okuma, resim, satranç, tabu ve domino yarışmaları düzenleniyor.

Zekeriyaköy Mah. 2. Cadde no/2 (Zekeriyaköy Jandarma Karakolu karşısı) Sarıyer

Kayıt ve Bilgi Tel: (0212) 202 8461

www.zekeriyakkoyspor.org.tr