Sarıyer’de üç yıl önce kurulan Yıldız Kanaryalar Spor Kulübü, Türkiye genelinde faaliyet gösteren 97 spor okulu arasında yapılan denetlemelerden başarıyla çıkarak ilk üç sırada yer aldı!
Yıldız Kanaryalar Spor Kulübü, göğsümüzü kabarttı! Türkiye’deki tüm spor okulları arasında ilk üç arasında yer alan Yıldız Kanaryalar Spor Kulübü, çalışmalarını emin adımlarla sürdürüyor.

ÜÇ YIL ÖNCE KURULMUŞTU!

3 yıl önce Sarıyer’de kurulan Yıldız Kanaryalar Spor Kulübü, çok kısa zamanda büyük başarılar elde etti. Kısa zaman önce kurulmasına rağmen, birçok profesyonel kulübün alt yapısına futbolcu verdiklerini hatırlatan Kulübün Sportif Koordinatörü Altay Unan birçok yeniliğe de adım attıklarını söyledi. Unan, spor okulunda yaptıkları yeniliklerin başında profesyonel takımlarda dahi olmayan bir antrenör ekibiyle çalıştığını söyledi.

8 ANTRENÖR GÖREV YAPIYOR

Yıldız Kanaryalar Spor Kulübü Sportif Koordinatörü Altay Unan, çalışma arkadaşlarını çok titiz bir şekilde seçtiğini dile getirirken, ekibine de çok güvendiğini vurguladı. Unan, “Tam 8 antrenörle çalışan kulübümüz, profesyonel takımlarda bile olmayan ekip ve görev paylaşımı ile çalışmaktadır. Ekibimiz işini titizlikle yapıyor. Kısa zaman içerisinde birçok profesyonel takımın altyapısına sporcu gönderdik. Hedefimiz daha çok sayıda sporcu yetiştirmek. Bunun için ekibimiz büyük bir özveriyle çalışıyor.”ifadelerini kullandı.

EKİPTE KİMLER VAR!

Antrenör ekibinden bahseden Unan, “Başyardımcım Ümit Aybar teknik anlamda tüm işlerden sorumlu. Saha içi organizasyonun sorumluluğunu verdiğimiz hocamızdan çok memnunum. Ayrıca ekibimde UEFA  A diplomalı eski milli futbolculardan Uğur Ütük, Ahmet Yavuz, Remzi Köseleci, Ferhat Can antrenörlerimizin bulunuyor. Ayrıca bu tecrübeli hocalarımızın dışında stajyer Halilcan Dinçer ve kaleci antrenörümüz Murat Özdemir müthiş bir tempoyla çalışmaktadırlar.”diye konuştu.

YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR BİZE VİZYON KATMAKTA

Yıldız Kanaryalar Spor Kulübü Sportif Koordinatörü Altay Unan, tamamen bilimsel yöntemlerle çalıştıklarını belirtirken, “Yaptığımız çalışmalar bize farklı bir vizyon katmaktadır.”ifadesini kullandı. Unan, daha sonra bilimsel çalışmalar kapsamında neler yaptıklarını sıraladı. İşte o çalışmalardan bazıları: 1- Yazılım programı: STS (sporcu takip sistemi) 2- Teorik derslerin işlenmesi 3-Performans ve yetenek geliştirici antrenmanlar 4-Sporcularla birebir oedagojik çalışmalar.

BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR!

Yıldız Kanaryalar Spor Kulübü Sportif Koordinatörü Altay Unan, son olarak kazandıkları önemli bir başarıyı da paylaştı. Unan, geçtiğimiz günlerde Türkiye genelinde yapılan denetimler sonucunda 97 futbol okulu arasından sıyrılarak en iyi 3 futbol okulu arasına girdiklerini belirtti. Unan, “Türkiye’de en iyi 3 futbol okulu arasına seçilmemiz bizleri gururlandırdı. Sloganımız ‘Başarı tesadüf değildir.”diye konuştu.

http://www.sariyerposta.com/