Bilimsel ölçümler sonucu kişiye özel programlarla çalışan The Lab Sağlıklı Yaşam Merkezi, İstinye’de hizmet vermeye başladı. Profesyonel-amatör sporcuların destek aldığı spor merkezinde kickbox, zumba, cycling ve piloxing gibi grup dersleri gibi birçok ayrıcalık sizleri bekliyor. 
Bilimsel ölçümlerle yola çıkan, kişiye özel programlarla çalışan bir sağlıklı yaşam merkezi var artık Sarıyerlilerin. Athletic House’un işletmeciliğini üstlendiği The Lab, kişiye özel hazırlanan egzersiz programları, farklı aktivitelere ilişkin grup dersleri ve profesyonel-amatör sporculara özel sporcu kamplarıyla sağlıklı yaşam alanında yepyeni bir soluk getirdi.

KİŞİYE ÖZEL PROGRAM

The Lab’de  egzersiz yapmak istediğinizde öncelikle doğru yol haritası için gerekli olan tüm fiziksel uygunluk parametreleri ölçümlerinden geçiyorsunuz ve profesyonel fitness eğitmenleri eşliğinde hedefleriniz belirleniyor. Bu işlemler ücretsiz olarak The Lab uzmanları tarafından gerçekleştiriliyor. Daha sonra, belirlenen hedef doğrultusunda size özel olarak hazırlanan özel programla kendinizde ki gelişmeyi yakın bir zamanda fark ediyorsunuz.

MİLLİ SPORCULARIN TERCİHİ 

The Lab’ı tercih edenler arasında A Milli Takım kalecileri Volkan Babacan ve Harun Tekin, Milli Güreşçi Emircan Aslan, Porsche Sports Cup yarış pilotu Ayhancan Güven’in de bulunduğu profesyonel sporcularla çalışan ekip, işinin ehli. Kuvvet ve kondisyon koçluğu eğitimi, profesyonel-amatör tüm sporcular için sporcu kampı da The Lab’ın çalışmaları arasında yer alıyor.

GRUP DERSLERİ DE VERİLİYOR

The Lab’de kişiye özel programların yanı sıra kickbox, zumba, cycling, piloxing gibi grup dersleri de büyük ilgi görüyor. Daha fazla bilgi edinmek ve güncel kalmak için The Lab sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Facebook & twitter & instagram/athletichousetr

 

 

 

 

İstinye Mah. Darüşşafaka Cad.

Seba Center No:45 (Eski TFF binası) Kat:2

0212 277 65 22

www.athletichouse.com.tr

 

http://www.sariyerposta.com/