Sarıyer ile İnegölspor arasında oynanan karşılaşmayı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de izledi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Spor Toto 2. Lig'de oynanan Sarıyer – İnegölspor maçını izledi. Karşılaşmayı Terim ile birlikte Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da takip etti. Terim, hafta içinde 2. ve 3.Lig başkanları ile gerçekleştirdiği buluşmada, bu liglerin maçlarını yerinde izleyeceğini söylemişti. Fatih Terim cumartesi günü de Spor Toto 3.Lig'de Darıca Gençlerbirliği – Tarsus İdman Yurdu maçını izlemişti.

YİNE EVİNDE PUAN KAYBETTİ


Bu arada, Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanan müsabakada Sarıyer, İnegölspor ile berabere kaldı. Sarıyer, karşılaşmanın 86. dakikasında Yaser ile bir penaltı atışından yararlanamazken, 87.dakikada ise Yaser kırmızı kart gördü.

Sarıyer: 0 - İnegölspor: 0


Stat: Yusuf Ziya Öniş

Hakemler: Şeref Taştan, Emin Barlas, Serdar Soydan

Sarıyer: Sadrettin, Hüsnü, Mert, Fethi, Yaser, Ensar, Bertul (Dk. 84 Erkut), Furkan (Dk. 67 Cihan), Hakan (Dk. 90+4 Sabutay), Fahri, Melih

İnegölspor: Hamdi, Kemal, Recep, Bilal, İsmail (Dk. 64 Emre Aktaş), Berkay (Dk. 90+3 Okan), Emrah, Ömürcan (Dk. 73 Mahmut), Lider, Emre Okur, Oğuz

Kırmızı kart: Dk. 87 Yaser (Sarıyer)

Sarı kartlar: Dk. 64 Emrah, Dk. 69 Emre Okur, Dk. 90 Oğuz, Dk. 90+1 Lider, Dk. 90+4 Emre Aktaş (İnegölspor), Dk. 89 Fatih (Sarıyer)