İstanbul Sarıyer'deki evinden çıktıktan sonra esrarengiz şekilde ortadan kaybolan, daha sonra Belgrad Ormanları’nda kaza yapan otomobilinin içinde ölü bulunan 75 yaşındaki Sema Hunca için cenaze töreni düzenlendi.



Levent Camii'nde cenaze namazı kılınan Hunca, yarın memleketi Kırklareli’nde düzenlenecek ikinci törenin ardından toprağa verilecek.



Düzenlenen cenaze törenine Sema Hunca’nın ablası Nezahat Ozanoğlu, üvey oğlu Tuncer Hunca, yeğeni Gürhan Ozanoğlu, CHP’li Mustafa Sarıgül, Galatasaray Kulübü eski Yönetim Kurulu üyelerinden Refik Arkan, Sedat Doğan, Sarı-Kırmızılıların eski teknik direktörü Bülent Ünder ile çok sayıda yakını ve seveni katıldı. Üvey oğlu Tuncer Hunca ile Sema Hunca’nın yeğeni Gürhan Ozanoğlu, cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

hunca wert4Tuncer Hunca, “Son görevimizi yapıyoruz” diyerek gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Cenazeye katılan CHP’li Mustafa Sarıgül ise, Hunca ailesini uzun yıllardır tanıdığını belirterek karayollarındaki bariyer sorununa dikkat çekti. Sarıgül, “Bize şunu da gösteriyor ki; trafik güvenliğini de almak gerekiyor. İsviçre’nin dağlarına çıkıyorsunuz, orda bariyerler var. Araba ne kadar kayarsa kaysın araba bariyerlere takılıyor. Tedbirleri almadığımız taktirde durum kötü. Bu yollarda mutlaka kalıcı tedbirlerin alınması lazım” dedi.

38569ğpşKılınan cenaze namazının ardından 75 Yaşındaki Hunca’nın naaşı, memleketi Kırklareli’nde defnedilmek üzere İstanbul’dan yola çıkarıldı. Sema Hunca, geçtiğimiz Salı günü “Alışverişe gidiyorum” diyerek Bahçeköy’deki evinden çıkmış ve 3 gün sonra Bahçeköy yolu üzerindeki şarampolde aracında ölü bulunmuştu.