PLAY - OFF yolunda amansız takibini sürdüren Sarıyer, deplasmanda üç golle yendiği Aydınspor 1923’ü evinde de üç golle yenerek, puanını 42’ye çıkardı.
Sarıyer deplasmanda 3 gol atarak yendiği Aydınspor 1923’ü bu kez evinde 3 gol atarak yenme başarısını gösterdi. Karşılaşmanın golleri Hakan Soylu ve Emrah Uzun geldi.

2.Lig Kırmızı Grup’ta  mücadele veren Sarıyer, evinde çıktığı Aydınspor 1923 karşılaşmasından mutlu ayrıldı. Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’ndaki karşılaşmanın henüz 10. Dakikasında Hakan Soylu’nun attığı golle 1-0 öne geçen Sarıyer, 23 ve 45. dakikada Emrah Uzun’un bulduğu gollerle farkı 3’e taşıdı. Sarıyer, karşılaşmanın ilk yarısını 3-0 önde tamamladı.

DEPLASMANDA DA ÜÇ GOL ATMIŞTI

Karşılaşmanın ilk yarısında bulduğu üç golle maçı tamamlayan Sarıyer, evinde aldığı bu galibiyetle PLAY - OFF için daha da umutlandı. Matematiksel olarak PLAY - OFF şansı süren Sarıyer, Aydınspor 1923’ü deplasmanda da 3-2 yenme başarısını göstermişti.

GALİBİYETİ TARAFTARLA KUTLADILAR

Karşılaşmada üstün oynayan Sarıyer, birçok pozisyonu da cömertçe harcadı. Geçen hafta da Hatay deplasmanından bir puanla dönen Sarıyer, bu galibiyetiyle taraftarlarını da PLAY - OFF için daha da umutlandırdı. Maç sonucunda futbolcular galibiyet sevincini  taraftarlarla paylaştı.

Sarıyer gelecek hafta Kırklareli deplasmanına gidecek.

Stat: Yusuf Ziya Öniş

Sarıyer:  Sadrettin Fırat Kocaoğlu,  Hüsnü Başkurt,  Mert Kula, Sabutay Alper Bayülken, Fatih Kara, Oğuz Mataracı, Yaser Yıldız, Erkut Tekinsoy, Bertul Kocabaş, Hakan Soylu, Emrah Uzun.

Aydınspor 1923: Evren Özyiğit, İsmail Hacıhafızoğlu, Çağlayan Menderes, Reşo Akın, Süleyman Özdamar, Serkan Özdemir, Gürcan Gözüm, Şamil Ünal, Metincan Cici, Nezir Özer, Berat Ali Genç.

Goller: 10 dk. (Hakan Soylu),  23-45 dk (Emrah Uzun)