Lige Düzyurt ve Pazar Spor beraberlikleri ile lige iyi bir giriş yapamayan Beyaz Martılar, kendi evinde ağırladığı Ankaragücü ile 1 - 1 berabere kalarak puanını 3 çıkardı.

IMG_8708

12. adamının müthiş desteğine rağmen kendi evinde maça tutuk başlayan Sarıyer, ilk yarıda kalesinde birçok gol pozisyonu ile karşı karşıya kaldı. İkinci yarının başlarından yediği penaltı golü ile 1 - 0 geriye düşen Sarıyer 55. Dakikada da oyuna giren Eser Yayla’nın şık golü ile durumu 1 - 1 eşitledi.  Sarıyer bu golden sonra rakip saha da daha çok topla oynayan taraf olsa da güçlü rakibi karşında etkili  olamadı.

Beyaz Martılarda, Serhat ve kaleci Osman göze doldururken orta saha ve forvet elemanları tel tel döküldü.

BAŞKAN GENÇ’İN 2 -0 TAHMİNİ TUTMADI

Maçı seyreden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, maç öncesinde Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na,  “Tahminim bu maçı 2 -0 alacağız. İçimde dünden beri böyle his var” dedi. Maçın bitiş düdüğü ile morali bozulan Başkan Genç, kısa bir süre kulüp yöneticileri ile görüştü.

IMG_8717

MİNİK BAYAN GÜREŞÇİLERDEN SARIYER’E  BÜYÜK DESTEK

Güreş Federasyon Başkanı Hamza Yerlikaya güreş sporunu her geçen gün geliştirmeye devam ediyor. Güçlendirme çalışmaları için Sarıyer Mersinli Ahmet Tesislerinde kamp yapan 13 Yaş gurubu Güreş Bayan Milli Takımı, Sarıyer – Ankaragücü maçında stat’ta yerlerini alarak aileleri ile birlikte Sarıyer’e büyük destek verdiler.

Gelecek hafta Göztepe’de deplasman da karşı karşıya gelecek Sarıyer’e başarılar diliyoruz.