akp 2

Amatör liglerde tüm kategorilerde mücadele eden Reşitpaşa Spor Kulübü 220 lisanlı oyuncusu ile adeta sporcu ordusu.

Reşitpaşa Spor Kulübü 23 yıl dönümü kuruluş sebebiyle dayanışma yemeğini Taksim Park Bosphorus Otel'de gerçekleşti. Yemeğe Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Turan, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban, ASKF Başkanı Ali Düşmez ve Ak Parti ve CHP'nin belediye Başkan aday adaylarının yanısıra  meclis üyeleri ile  çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Reşitpaşa Spor Kulübü Başkanı Adnan Güven, “Gecemizde bizleri yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza kulübüm ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Mazisinde birçok başarı ve şampiyonluklarla dolu kulübümüzde sportif faaliyetlerin yanı sıra sosyal bir kulüp olma yolunda çalışmalarımız devam ediyor” dedi. Kulüp başkanının konuşmasının ardından plaket ve formalar verildi.

akp 1

Başkan Güven’den, Başkan Demircan’a teşekkür

Reşitpaşa Spor Kulübün 23. yıl dönümü yemeğine yoğun programından dolayı katılamayan Ahmet Misbah Demircan, ve yerine yardımcısını ilhan Turan’ı gönderdi. Turan’ın bir dönem bu Kulüpte yöneticilik yaptığını belirten Başkan Güven, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a desteklerinden dolayı İsmi yazlı forma ve plaket takdim etti.

Öte yandan Ak Parti Milletvekili Osman Aşkın Bak, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer Spor Kulübü Yöneticisi Bayram Ali Koçoğlu, gibi isimlerin Reşitpaşa Spor Kulübünde gerek başkanlık gerekse de yöneticilik yaptıklarını belirten Başkan Güven, bu isimlere İsmi yazılı forma ve plaket verdi.

Kulübün onur forması Adnan Ayber’İn
Gecede açık arttırma usulü satışa çıkartılan kulübün formasını Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, kendi adına adına bu formayı satın alarak,  kulübe maddi katkıda bulundu. Kulüp Başkanı Adnan Güven’Ayber’in bu jestinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Haber: Levent PEHLİVANOĞLU 

chpc