IMG_8211Yeni sezona Zekeriyaköy Tesisleri’nde hazırlanan Sarıyer Spor Kulübü’nün yeni teknik direktörü Turhan Özyazanlar, bu sene taraftarlara “Daha iyisi olmazdı” dedirteceklerini belirterek, “En iyisi neyse onu yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.


Selahattin Yarar kamp binasında gazetemize açıklamalarda bulunan başarılı teknik direktör, hedefinizde şampiyonluk var mı şeklindeki sorumuza; “Herkesin beğeniyle izleyeceği, ses getirecek bir takım olacağız. En azından bunu söyleyebilirim” dedi. Özyazanlar, bu sezon yer aldıkları gruptaki takımların değil kendi oyunlarının belirleyici olacağını vurgulayarak, “Açıkçası gruplar, fikstür bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Önceliğimiz ve temel düşüncemiz, gücümüzü artıracak oyuncuları kadromuza katarak beklenen başarıları elde etmek" şeklinde konuştu.

“En uzun mesafeler küçük bir adımla başlar”

Takıma yapacakları takviyelerle daha da güçleneceklerinin ve kısa vadede olduğu kadar uzun vadede de başarılı olacak iyi bir ekip kurmak istediklerinin altını çizen Özyazanlar, “En uzun mesafeler de küçük bir adımla başlar. Şimdi bu noktadan başlıyoruz. Tabii ki geleceğin planlaması da yapılacaktır” dedi.

Açıklamanın ardından Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, Genel Menajer Kamil Dizdar, Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, teknik ekip ve futbolcular toplu fotoğraf için objektifimize poz verdi.