2Yüksek ücretle transferi ve ayrıca modellik yapması nedeniyle Sarıyer’e gelişi bir olay olup, CHP ile AK Parti arasında siyasi polemik konusu yapılan Kübalı voleybolcu Yaima Ortiz Sarıyer’den kopamadı.

Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol Takımı’nın as oyuncularından olan Yaima Ortiz, bir yıllık sözleşmesinin bitmesi nedeniyle takımdan ayrıldığı ve ülkesine döndüğü belirtilmişti. Ancak geçtiğimiz günlerde düzenlenen 2. Boğaziçi Voleybol Turnuvası’nda arkadaşlarına moral desteğinde bulunmak için salona gelen Yaima Ortiz’in takımla bağlarını koparmadığı belirtildi.

3ALİ ERGENÇ: "ORTİZ'DEN VAZGEÇMEDİK"

Ortiz’in yakın bir zaman sonra yeniden Sarıyer’de oynamaya başlayacağını söyleyen Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ali Ergenç, “Ortiz bizim en iyi oyuncularımızdan biri. Kendisinden vazgeçmiş değiliz. O’da bizden kopmadı. Ancak Küba’daki babası ağır hasta, onunla ilgilenmek için ülkesine gidip geliyor. Babasının tedavisi sonuçlanınca, takımdaki yerini alacak” dedi.

Yaima Ortiz, turnuvadaki maç sonrası arkadaşlarıyla birlikte Ferahevler’de yapılan Japon Parkı’nın açılışına katıldı. Burada Belediye Başkanı Şükrü Genç’le karşılaşıp, konuşan Ortiz, “No problem Başkan” diyerek, takımdaki varlığını sürdüreceği mesajını verdi.