Zekeriyaköy Gençlik ve Spor Kulübü ‘Renkli ve dinamik bir yaşam’ sloganı ile üyelerine tenis, spor, dans, sörf, fitness ve futbol gibi sportif hizmetler verirken, çeşitli eğitim seminerleri de düzenliyor

Zekeriyaköy Gençlik ve Spor Kulübü, daha iyi ve kaliteli bir yaşam için birçok spor dalında usta hocalar eşliğinde yeni yetenekleri keşfediyor. Rakiplerine karşı son derece iddialı olan Zekeriyaköy Spor Kulübü sağlıklı bir yaşam ve gelecek için masa tenisi, kişisel huzur için sörf, renkli ve sosyal bir hayat için dans, sıkı ve fit bir görünüm için fitness, yeni yeteneklerin keşfi için futbol okulunda faaliyetlerini sürdürüyor.

İNGİLİZCE EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLEDİ

Kulüp sporun yanı sıra eğitimde de düzenlediği seminerlerle öne çıkmaya başladı. Çeşitli eğitim seminerleri bünyesinde düzenleyen Zekeriyaköy Gençlik ve Spor Kulübü, geçtiğimiz ekim ayında Hafızaya Aktarım Semineri ile İngilizce öğrenimine katkıda bulundu.  Türkiye’de bir ilki de gerçekleştiren Kulüp, ‘Zihingilizce’ ile İngilizce öğrenimini sağlayan eğitim seminerinde, üyelerini buluşturdu. Benzer seminerleri sık sık gerçekleştiren kulüp, sporun yanı sıra kültürel eğitime de katkıda bulunuyor.