Sarıyer spor camiasının duayenlIMG_8101erinden, Sarıyer Spor Kulübü’nün efsane genel kaptanı Eyüp Odabaşı, her yıl olduğu gibi bu yıl da bir iftar yemeği düzenleyerek geleneği sürdürdü. Mehmet Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar yemeğine spor camiasının önde gelen isimleri katıldı.


Sarıyer Spor Kulübü’ne emeği geçen çok sayıda ismi buluşturan iftar yemeğinin ardından kulüp yöneticilerinden Bayram Ali Koçoğlu sofra duasını gerçekleştirdi. Duayı konuşmalar izledi. Eski yöneticilerden Adnan Özcan sırasıyla Sarıyer’in eski yıldızları Garo, Sercan Görgülü ve Rıdvan Dilmen’i konuşmalarını yapmak üzere mikrofona davet etti. Garo, konuşmasına Sarıyer’de futbol oynamış olmaktan duyduğu onuru belirterek başladı. Sarıyer’deki futbol yıllarını, acı, tatlı pek çok anıyla geçen dolu dolu yıllar olarak tanımlayan Garo, “Umarım Sarıyer, geçmişte olduğu gibi o güzel günlerine döner ve sportif başarılarıyla adından yine söz ettirir” dedi.

IMG_8109

Garo’nun ardından, Sarıyer’de ve Fenerbahçe’de oynadığı yıllarda herkesin hayranlıkla izlediği futbolculardan Sercan Görgülü bir konuşma gerçekleştirdi. Görgülü, iftar yemeğini düzenleyerek eski dostları bir araya getiren Eyüp Odabaşı’na ve Sarıyer Spor Kulübü’ne emek veren tüm Sarıyer gönüllülerine teşekkür etti.

Dilmen: Sarıyer’deki yıllarımı gurur ve mutlulukla anıyorum

Programın sunumunu yapan Adnan Özcan, yakın geçmişte aramızdan ayrılan Sarıyer’in iki büyük değeri Selçuk Yula ve Ali Çoban’ı andıktan sonra Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Rıdvan Dilmen’i mikrofona davet etti. Dilmen, “1983 yılında Boluspor’da oynarken’ İstanbul’a gidiyorsun’ dediler. Ben tabii Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş’tan biri zannediyorum. Sonuçta Sarıyer’e geldim. Dört sene futbol oynadım Sarıyer’de. Çok güzel yıllardı. O yılları gururla ve mutlulukla anıyorum” ifadelerini kullandı. Genel Menajer Kamil Dizdar da "Eyüp ağabeyden aldığım bu değerli ve önemli emaneti özenle taşıyarak başarılı olmak adına çalışacağım" dedi.

IMG_8122

Programın son konuşmasını yapan Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun ise Eyüp Odabaşı’na ve katılımcılara teşekkür etti.

İftar yemeğine kulübün eski başkanlarından İbrahim Balcı, yeni teknik direktör Turan Özyazanlar ve Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak da katıldı.

IMG_8135

 

 

IMG_8164IMG_8169IMG_8172IMG_8187IMG_8189IMG_8202

IMG_8144IMG_8147IMG_8151IMG_8154

IMG_8129