İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen Okullararası Genç Kızlar Voleybol Turnuvası’nda Sarıyer birincisi Özel Açı Lisesi oldu
İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen Okullararası Genç Kızlar Voleybol Turnuvası Sarıyer Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Turnuva sonunda, Darüşşafaka Lisesi’ni finalde yenen Özel Açı Lisesi Sarıyer birincisi oldu.

genc-kizlar1Karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa töreninde ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Namık Şişman verdi. Şampiyonluk kupasını alan Özel Açı Genç Kızlar Voleybol Takımı, antrenörleriyle birlikte uzun bir süre şampiyonluk sevinci yaşadı. Şampiyonlar selfie çekerek bu başarılarını ölümsüzleştirdi.


İTALYA BAŞBAKANI İSTİFA ETTİ!


KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Voleybol turnuvasının final maçı Sarıyer Spor Salonu’nda Darüşşafaka Lisesi ile Özel Açı Lisesi takımları arasında yapıldı. Açı Lisesi’nin Darüşşafaka’yı 3-0 yendiği maçtan sonra dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Birinciliği elde eden Özel Açı Okulları sporcularına kupasını veren İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz, “Sizi voleybol liginde oynarken görmek istiyorum. Başarınızın devamını dilerim” temennisinde bulundu. İkinci olan ENKA’nın kupasını İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Namık Şişman, üçüncü  İTÜ’nün kupasını Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özay Sert, dördüncü Darüşşafaka’nın kupasını da Hüseyin Kalkavan Anadolu  Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Faruk Genç verdi.