Sarıyer Belediyesi ekipleri, Hacı Bektaş Veli Anma etkinlikleri öncesinde temizlik ve çevre düzenlemeleri gerçekleştirdiler.

Sarıyer Belediyesi ekipleri, geleneksel olarak düzenlenen Hacı Bektaş Veli Anma etkinlikleri öncesinde yaptığı temizlik ve cevre düzenlemeleri ile Hacı Bektaş'ı misafirlere hazır hale getirdiler.

Nevşehir'in Hacı Bektaş ilçesi, 16-18 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 52. Ulusal ve 26. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma etkinliklerine yurt içinden ve yurt dışından binlerce misafiri ağırlamaya hazırlanıyor

Sarıyer Belediyesi'ne bağlı birimlerden oluşan ekip, gösterilerin yapılacağı Hacı Bektaş Ortaokulu bahçesini, ilçe sokaklarını, Çilehane bölgesindeki oturma ve adak yerlerini süpürüp yıkadılar. Her yıl etkinlik öncesinde hazırlıklar yapan Sarıyer Belediyesi ekipleri aynı zamanda Ozanların ve Yedi Ulu Erenlerin heykelleri ile Deliktaş'ı, sıcak tazyikli su ile temizledi.

Yüzlerce Sarıyerli Nevşehir'de

Her yıl olduğu gibi 2015 yılında da yüzlerce Sarıyerli, Sarıyer Belediyesi organizasyonu ile Hacı Bektaş Anma Etkinliklerine katılmak üzere 20 otobüs ile Nevşehir'e gitti.