AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Sarıyer Belediye Meclisi’ndeki tartışmaların ardından düzenlediği basın açıklamasında, "Yolsuzlukları ortaya çıkarınca CHP'li belediye başkanı ve meclis üyeleri rahatsız olmaktadır.”dedi.
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı  Salih Bayraktar, Sarıyer Belediye Meclisindeki ‘yolsuzluk’ tartışmalarına ilişkin, "Yolsuzlukları ortaya çıkarınca CHP'li belediye başkanı ve meclis üyeleri rahatsız olmaktadır. Bize meclis toplantılarında söz vermeme gibi bir tutum içerisine girdiler." dedi.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Bayraktar, Sarıyer’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlediği basın toplantısında,  Sarıyer Belediye Meclisi toplantılarında sürekli sıkıntılar yaşadıklarını savundu. Sıkıntıların, AK Partili meclis üyelerinin belediyedeki yolsuzlukları ortaya çıkarmasından kaynaklandığını belirten Bayraktar, "Yolsuzlukları ortaya çıkarınca CHP'li belediye başkanı ve meclis üyeleri rahatsız olmaktadır. Bize meclis toplantılarında söz vermeme gibi bir tutum içerisine girdiler. Birkaç meclis toplantısında bunu yapıyorlar." diye konuştu.

SORUMLULUKLARIMIZI YERİNE GETİRİYORUZ

Bayraktar, son toplantıda da yine tartışmalar yaşandığını dile getirerek, şunları kaydetti: "Arkadaşlarımız böyle yapılınca 'kendi kendinize konuşun, bize söz vermeyecekseniz' dedi. Oradan belediye başkan yardımcısı da 'ülkeyi terk edin' diye ifade kullandı. Böyle demesi bizi derinden üzmüştür. Maalesef bu ayrımcılıktır, insanları kutuplaştırmaktır. Biz  Sarıyer'de muhalefet yapıyor ve sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Bize söz vermiyorlar, bizi engellemeye çalışıyorlar. Bizim konuları ortaya çıkarmamızdan rahatsızlık duyuyorlar."

MECLİS BAŞKANI’NDAN ŞİKAYET ETTİ

Meclis başkanının, AK Partili meclis üyelerine söz vermediğini öne süren Bayraktar, "Verdiği zaman da her cümlede müdahale ediyor. Biz üçüncü dünya ülkelerinde böyle meclis toplantıları olur diye düşünüyorduk. 21. yüzyılda, ileri demokrasi dediğimiz bir çağda böyle bir meclis toplantısını şiddetle kınıyoruz. Bazı toplantılarda meclis üyelerimize saldırıyorlar." ifadesini kullandı.

http://www.sariyerposta.com