Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, yayınladığı yazılı basın açıklaması ile vatandaşları ve yetkilileri doğaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç’in açıklaması şu şekilde;

“SARIYER BİZİM OLDUĞU KADAR, BİZDEN SONRAKİ GELECEK NESİLLERİNDE OLSUN"

Değerli Sarıyerliler;

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte doğal güzellikleri ile bilinen Sarıyer’imizin gerek deniz kıyılarında serinlemek gerekse ormanlık alanlarında mesire yapmak için ziyaretçilerinin artacağı bir zaman dilimine girmiş bulunmaktayız.

Bu sebeple hem kıyılarımızın temizliği hem de can kayıplarıyla sonuçlanan boğulmalara karşı ilgili kamu kuruluşlarının tedbirleri arttırmasını bekliyoruz. Diğer bir beklentimiz ise yangın ihtimaline karşı ormanlık alanda piknik yapan kişilerin uyarılması ve bu konuda denetimlerin sıkça yapılmasıdır.

Türk Milliyetçileri olarak bizler,

Doğal güzelliklerimizin gelecek nesillere bırakacağımız en güzel miras olduğu fikir ve düşüncesinden yola çıkarak herkesi bilinçli davranmaya davet ediyoruz. Tüm bireyleri, öz değerlerimize sahip çıkma bilinciyle ortak kullanım alanlarından herkesin yararlanmasını sağlamak için gayret ve özveri de bulunmaya çağırıyoruz. İstanbul’un nefes alıp verdiği adeta akciğer görevi gören ilçemiz eşsiz güzelliktedir. Aynı zamanda gelecek nesillere bırakacağımız bu mirasa sahip çıkmak ise başta sakinler olmak üzere her vatandaşımızın görevidir.

Bu nedenle;

Acil durumlarda duyarlı davranıp (155-156-110-112) numaraları arayarak yetkili kişi ve kurumları bilgilendirmeliyiz. Tüm Sarıyerlilere en kalbi saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

KAYNAK: ÜNSAL BİLGİÇ’TEN ÖNEMLİ UYARI