635397854051036653Sarıyer Belediyesi tarafından Hisarüstü Mahallesi Doğatepe Parkı’nda verilen iftar yemeğine çevre sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Doğatepe Parkı’nda ney dinletisi ile başlayan iftar yemeğine katılan vatandaşlar, okunan yemek duasının ardından oruçlarını açtılar. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, birlik ve beraberliğin öneminin altını çizerken, “Ramazan ayı boyunca her akşam mahallelerimizde kurduğumuz sofralarımız sayesinde birbirini tanımayan insanlar aynı sofrada lokmalarını paylaşıyorlar. Bu ay rızkın, açlığın öneminin bilindiği aydır. Paylaşmanın, birlikte olmanın hazzını her akşam yaşıyoruz. Bu toplum birlik ve beraberliği ile ayakta kalmıştır. Biz de bu geleneği sürdürüyoruz” dedi.

BAŞKAN GENÇ AİLELERİ BONZAİYE KARŞI UYARDI

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, özellikle son günlerde ölümlere neden olan Bonzai maddesine karşı aileleri uyardı. Sarıyer Belediyesi tarafından kurulan Uyuşturucu Komisyonu hakkında da bilgi veren Başkan Genç, “Özellikle bazı mahallelerde çocuklarımızı tehdit eden çok yoğun uyuşturucu trafiği başladı. Sarıyer Belediyesi olarak tüm siyasi partilerin ortak kararı ile bir komisyon kurduk. Bu tuzakla sonuna kadar başa çıkmanın yollarını arayacağız. Beni bir dostunuz olarak kabul edin ve bu mücadeleyi hep birlikte yürütelim. Çocuklarınızı sürekli olarak gözaltında tutun. Hal ve hareketlerinde ki değişiklikler size ipucu verecektir. Bir can daha kaybetmeden bunun önüne geçmek için hep birlikte hareket etmemiz lazım” dedi.

635397857631883607

635397856585272898

Sarıyer Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında İstinye Tersane alanını dolduran binlerce Sarıyerli iftar sonrası Ruşen Aydeniz ve Zeynep Çelebi’nin seslendirdiği türkülerle keyifli bir akşam yaşadılar.

Düzenlenen etkinliklere katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç,  ilerleyen saatlerde Sarıyer Merkez Mahallesi’nde bulunan Kumsal Taksi Durağı’nı ziyaret etti. Sahur yemeğini taksicilerle yiyen Başkan Genç, taksicilerle sohbet etti.

635397873659894350