İYİ Partililer, Sarıyer Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ‘Anlat Hemşehrim, Dertleşelim’ etkinliğinde Sarıyerlilerle bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe; İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ediz Feyiz, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Dr. Cengiz Tamer, Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Darüşşafaka Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sarıuçak, İYİ Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Notlar Meral Akşener’e iletilecek

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde düzenlenen etkinlik dolayısıyla Sarıyerlilerle buluşan partililer, vatandaşların sorun, görüş, öneri ve taleplerini dinledi. Kurulan masalarda vatandaşlarla sohbet eden İYİ Partililer, Sarıyerlilerin görüşlerini Genel Başkan Meral Akşener’e iletmek üzere not aldı. Bazı vatandaşlar da İYİ Parti otobüsünün önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Feyiz: Buluşmalar çok yararlı geçiyor

Etkinlik dolayısıyla gazetemize özel açıklamalarda bulunan İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ediz Feyiz, “Genel Merkezimize bağlı Mahalli İdareler Başkanlığımızın ve Gençlik Kolları Başkanlığımızın birlikte yapmış olduğu bu uygulama kapsamında İstanbul’da 10 ilçede vatandaşlarla bir araya geldik. Buluşmalar çok yararlı geçiyor. Vatandaşın çok memnun kaldığını görüyoruz” dedi.

İstanbul’da 10 bin kişi katıldı

‘Anlat Hemşehrim, Dertleşelim’ etkinliğinde vatandaşlarla siyaset veya İYİ Parti politikalarına ilişkin bir sohbetin yapılmadığını belirten Feyiz, “Amacımız vatandaşın isteklerini, dertlerini ve sıkıntılarını dinlemek. Onların sorunlarını çözüm oluşturacak yol haritası belirlemek. Etkinliğimiz halkta çok büyük bir karşılık buldu. Uygulamamıza İstanbul’da 10 bin civarında vatandaşımız katıldı. Bunların arasında her partiden insan var” ifadelerini kullandı.

Tamer: Konuşmak yerine dinlemeyi tercih ediyoruz

Türkiye’de siyasetçilerin her konuda konuşmayı çok sevdiğini belirten İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Dr. Cengiz Tamer ise, “İYİ Parti olarak bizler konuşmak yerine dinlemeyi tercih ediyoruz. Vatandaştan edindiğimiz bilgileri değerlendirerek, o doğrultuda çalışmayı kendimize ilke edindik. Bugünkü etkinliğinde sloganı ‘Anlat hemşehrim, Dertleşelim.’ Vatandaşlarımız konuşuyor. Ülkemizin daha iyi daha güzel olması için fikirlerini sunuyorlar” diye konuştu.

“İcraatlarımızı, fikirler ışığında yerine getireceğiz”

Farklılıkları zenginlik olarak gördüklerine vurgu yapan Başkaniş Tamer, “Genel Merkezimiz bütün Türkiye’de böyle bir etkinlik düzenliyor. Sarıyerlilerin Sarıyer, İstanbul ve Türkiye’nin nasıl daha iyi olması konusundaki fikirlerini alıyoruz. Genel Başkanımız da bu düşünceleri görüyor ve okuyor. İYİ Parti, ülke adına yapılacak icraatları, bu fikirler ışığında yerine getirecek. Bu gibi etkinlikleri sürekli hale getirmek istiyoruz” dedi.

Özel Haber: Ahmet CİRİK