İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Op. Dr. Cengiz Tamer, ilçe teşkilat yöneticileri ve çok sayıda Sarıyerli, İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in seçim kampanyasına destek kapsamında hesabına para yatırdı.

24 Haziran cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine sayılı günler kala İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’ndan Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’e büyük destek geldi.

Birikimini Akşener’in hesabına yatırdı

Bankaya gelenler arasında elindeki tek birikimi olan gerdanlığı Meral Akşener için İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Op. Dr. Cengiz Tamer’e veren Hülya Koç’ta vardı. Akşener’in hesabına para yatırdıktan sonra kısa bir açıklama yapan Koç, “Genel Başkanımızın katıldığı bir televizyon programında söylediklerinden sonra seçimde haksızlığın olduğunu gördüm. Açıkçası çok üzüldüm. İlçe teşkilatına gelerek tek birikimim olan gerdanlığımı bağışladım” dedi.

Gerdanlık Meral Akşener’e verilecek

Gerdanlığın bozdurulmadığını belirten İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Cengiz Tamer, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “İlçe teşkilatımızda toplantı yaparken Hülya Hanım geldi ve elindeki ziynet eşyasını bağışlamak istediğini söyledi. Fakat biz bunu bozdurmadan satın alacağımızı ve gerdanlığı orijinal haliyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e kendisinin vermesini istedik. Bu tip olaylara sıkça rastlıyoruz. Mitinglerde bileziğini çıkarıp verenden tutunda günlük kazandığı paranın üçte ikisini bağışlayana kadar bu ülkenin geleceği için insanlar fedakarlıklarda bulunuyor.”