İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, AK Parti İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirdiği ziyaretin ardından İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve ilçe yöneticileriyle birlikte seçim otobüsüyle ilçe turu yaparak esnaf ve vatandaşı selamladı.

24 Haziran oylamasına sayılı günler kala Sarıyerli seçmenle bir araya gelen Süleyman Soylu’ya ilgi büyüktü. Sloganlarla karşılanan Bakan Soylu, esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.

Soylu’dan kadın ve gençlik kollarına ziyaret

İlçe yönetim kurulu üyeler ve mahalle başkanları ile yaptığı toplantı sonrası AK Parti İlçe Kadın ve Gençlik Kolları’nı ziyaret eden Soylu, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Parti binası içinde hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmayan Bakan Soylu, daha sonra ilçeden ayrıldı.  

Seçim otobüsü güçlükle ilerleyebildi

İlçe binasından çıkış sonrası mahalle başkanlarını kırmayıp fotoğraf çektiren Soylu, İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve ilçe yöneticileri seçim otobüsüyle esnafı ve vatandaşı selamladı. Sarıyerlilere hediyeler dağıtan Soylu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bakan Soylu’yu ve beraberindeki heyeti taşıyan seçim otobüsü vatandaşların sevgi seli arasında güçlükle ilerleyebildi. Sarıyerlilerin alkış ve tezahüratları arasında Maslak Atatürk Sanayi Sitesi’ne giderek esnaf ziyaretinde bulundu.