CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Sarıyer Posta’yı ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Levent Pehlivanoğlu ile bir süre sohbet eden Deniz, “Hakkaniyetli, tarafsız ve objektif gazeteciliğinizi takdir ediyoruz. Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun.”dedi.
CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer Posta İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’nu ziyaret ederek, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladı.

TARAFSIZ GAZETECİLĞİNİZİ TAKDİR EDİYORUZ

Levent Pehlivanoğlu ve Sarıyer Posta çalışanlarının gazeteciler gününü kutlayan CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, “Biz yerel basına farklı gözle bakıyoruz. Türkiye’de ulusal basın zaten bazı çevrelerin elinde. Ticaretle uğraşıyorlar, yanında da gazetecilik yapıyorlar. Yerel basın ticaret yapmıyor. Bu yüzden yerel basının güçlenmesini istiyoruz. Siz de hakkaniyetli, objektif olarak gazetecilik yapıyorsunuz. Hakkaniyetli, tarafsız ve objektif gazeteciliğinizi takdir ediyoruz. ”diye konuştu.

ÇİZGİMİZDEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ

CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz’e ziyareti nedeniyle teşekkür eden Levent Pehlivanoğlu, “Bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. Sarıyer Posta adına şunu söylemek isterim. Bugüne kadar tarafsız ve objektif gazetecilikten taviz vermedik. Bundan sonrada çizgimizden taviz vermeyeceğiz.”dedi. Pehlivanoğlu, Sarıyer’deki yerel gazetelerin İstanbul’un tüm ilçelerindeki yerel gazetelere göre daha etkin ve daha aktif gazetecilik yaptığını sözlerine ekledi.

BAŞKAN'DAN BİRLİK TAVSİYESİ

Samimi bir havada geçen ziyarette bir süre sohbet eden Mehmet Deniz ve Levent Pehlivanoğlu, Sarıyer’in sorunlarını da ele aldı. Başkan Deniz, Yerel Basın Birliği’nin olmamasını eleştirerek, “Artık her mesleğin, her kurumun bir birliği var. Ama yerel basının bir birliği yok. FSM ve Baltalimanı’nda halkın neler yaptığını gördünüz. Bunlar birlikte hareket ederek bunu yaptı. Bence yerel basında bir araya gelmeli. Yerel Basın Birliği kurmalı.” tavsiyesinde bulundu. Deniz’i dinleyen Pehlivanoğlu, “Haklısınız, bu eleştirinizi gazeteciler olarak dikkate alacağız.”karşılığını verdi.

Ziyaret sırasında İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer Belediye Meclisi’nden geçen Emirgan Mahallesi’ne ait İmar Islah Planı ile ilgili olarak da çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Deniz’in Emirgan Mahallesi’ndeki tapu dağıtımının önündeki engelleri kaldıran İmar Islah Planı’na ilişkin açıklamalarını Sarıyer Posta’nın 104’ncü sayısında okuyabilirsiniz.

http://www.sariyerposta.com/