A1 Sarıyer Belediyesi’nin 2014 Yılı Performans Raporu Hakkında Bütçe Komisyonu Raporu’nun görüşmelerinin yapıldığı sırada izleyici bölümünde oturanlar birbirine girdi.

AK PARTİ'Lİ PADAK BAŞKAN GENÇ'İ ELEŞTİRDİ

Derbent’te yaşarken TOKİ tarafından Kağıthane’deki toplu konutlara taşınanlardan AK Parti’li Nesim Padak, kürsüde kentsel dönüşümle ilgili konuşma yapan Başkan Şükrü Genç’e, “Hani 3 ayda tapu veriyordun? F1Vatandaşı kandırıyorsun..” diyerek eleştiride bulununca hemen yan tarafından oturan Derbent Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemal Ejder’den çok sert tepki gördü.

TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE TOPLANTIYA ARA VERİLDİ

Cemal Ejder, Nesim Padak’a “Kes sesini. Bizi sattın, gittin” diyerek bağırdı. Tartışma kavgaya doğru ilerleyip, yaşanan kargaşa sırasında izleyicilerden bir bölümü birbirlerinin üzerine yürüyünce araya giren meclis üyeleri Nesim Padak’ı AK Parti grup odasına aldı. Salonun karışması nedeniyle Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun toplantıya 5 dakika ara verdi.

CHP’Lİ ZEYBEK: “VALLAHİ DE BİLLAHİ DE BÜYÜKŞEHİRİ, CHP’YE TESLİM EDECEKSİNİZ”

2014 yılı Performans Raporu Hakkında Bütçe Komisyonu Raporu’ylaI1 ilgili görüşlerini belirten AK Parti ve MHP grubu belediyenin borcunun 230 Milyon TL’ye ulaştığını ve bu borç rekoruna rağmen Sarıyer’de herhangi bir yatırım yapılmadığını belirterek CHP’li yönetimi eleştiri yağmuruna tuttular.

G1AK PARTİ'Lİ CANARIKAN: “YEMİN ETME ÇARPILACAKSIN"

CHP adına görüşlerini ifade eden Gökan Zeybek ise AK Parti’lilere hitaben konuşup, “Boşuna kendiniz yormayın. 6 ay ömrünüz kaldı. Önümüzdeki yerel seçimde hem Sarıyer’i alacağız hem de Büyükşehir Belediyesi’ni. Vallahi de billahi de Büyükşehir’deki tüm yetklilerinizi CHP’li yönetime teslim edeceksiniz” dedi.

Bunun üzerine yerinden karşılık veren AK Partili İBB ve Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Halil Canarıkan, “Yemin etme çarpılacaksın, ağzın yamulacak” dedi.