CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, Bayram’da Adalet Yürüyüşü’ne çıkarma yapacak. ‘Erken kalkan çocuklar, gençler, büyükler, yurtseverler’ sloganı ile harekete geçen CHP sabah erkenden Sarıyer’in birçok noktasından adalet yürüyüşü için araç kaldıracak!
CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından Adalet Yürüyüşü’ne Bayram desteği! Bayram’da Sarıyer’in değişik noktalarından Adalet Yürüyüşü’ne katılmak isteyenler araçlarla yürüyüş noktasına taşınacak.

‘Yarın bayram erken kalkın çocuklar, gençler, büyükler ve yurtseverler’ diye çağrıda bulunan CHP İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Adalet Yürüyüşü’ne davette bulunuldu. Açıklamada, “Adaletsiz uygulamalara doğrudan veya dolaylı bir şekilde maruz kalanlar, Hiç bir siyası düşüncenin esiri olmamış ancak ülkesi ve geleceğinden endişe duyan tarafsız yurttaşlarımız. Bizim gibi düşünmeyen ancak düşünen insana sana, bana ötekine saygı duyanlar, İşçi, emekçi, emekli, esnaf, sanatçı, sporcu, dar gelirli, kısaca adaletsiz gelir dağılımından şu veya bu şekilde olumsuz etkilenenler, bayramda tatil yapmayan,yapamayanlar, her şeye rağmen gülebilen, gülen yüzler, yakıp yıkmaya ortam bozmaya değil, bilakis bozulan, köhneleşen, çürüyen yapıyı inşa etmeye, kimseye meydan okumaya degil, meydanlarda dostça,barışçıl,insanca ve hakça onurlu bir şekilde yaşamaya, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında bende varım demek bende onurlu yürüyüşe destek vereceğim diyorsan birlikte bayramlaşalım, örfümüzü,adetimizi, geleneklerimizi, bir bayram edasında bir bayram sabahında birlikte yaşayalım. Adalet, sevgi ve saygı yürüyüşünde Bolu'da buluşalım” ifadelerine yer verildi.

 ADALET YÜRÜYÜŞÜ İÇİN ARAÇ KALDIRILACAK

Adalet Yürüyüşü için Bayramın 1. ve 2 .günü araç kaldırılacak. İşte araçların kalkış saat ve noktaları:

Saat: 03:00 Sarıyer anıt önü,
Saat: 03:00 Büyükdere CHP İlçe Başkanlığı
Saat : 02:30 Kumköy muhtarlık
Saat : 03:00 Çayırbaşı Camii yanı
Saat : 03:00 Ömürtepe
Saat ; 03:00 Ayazaga Meydan
Saat : 03:00 İstinye Tersane karşısı
Saat : 03:00 Reşitpaşa muhtarlık önü
Saat : 03:00 Rumelihisarı muhtarlık önü

Bayramın 1.günü (25.06.2017) pazar, ve 2. günü (26.06.2017) pazartesi hareket edecek.