Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yatığı İYİ Parti’nin Sarıyer'de kurucu  İlçe Başkanlığı’na Op. Dr. Cengiz Tamer atandı.

Sarıyer’in sevilen isimlerinden İstinye Devlet Hastanesi’nin eski Başhekimi Op. Dr. Cengiz Tamer İYİ Parti’nin Sarıyer İlçe Başkanı oldu. İYİ Parti Genel Merkezi ve İl Başkanlığı tarafından ilçe başkanlığı görevi tebliğ edilen başarılı doktor Cengiz Tamer ilçe yönetimini kurma çalışmalarına başladı.
SARIYER’İ KUCAKLAYAN BİR YÖNETİM KURACAĞIZ

Sarıyer Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir’in görüştüğü Tamer, ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte elimizi taşın altına koyma zamanı gelmişti. Genel merkezimiz de bizleri bu göreve layık gördüler. Sarıyer için hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Sarıyer’i kucaklayan bir yönetimle bu göreve başlayacağız. Çalışmalarımıza başladık” dedi.
TAM 12 KEZ GÖREVDEN ALINMIŞ VE GERİ GELMİŞTİ

İstinye Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden tam 12 kez alınan Op. Dr. Cengiz Tamer, mahkeme kararıyla yine 12 kez görevine dönmüştü. Sarıyer siyasetinin de yakından tanıdığı Tamer, 2014 yerel seçimlerinde CHP’den de Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. Başarılı çalışmalarıyla bilinen Tamer, Nişantaşı Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde doktorluk görevini sürdürüyor.  Op. Dr. Cengiz Tamer 2010 yılında Sarıyer Muhtarlar Derneği tarafından da Sarıyer’de yılın en başarılı bürokratı seçilmişti.

Kaynak: Sarıyer Manşet