Sarıyer Ordulular Derneği (SAODER), AK Parti Sarıyer 6’ncı Olağan Kongresinde yeniden seçilen İlçe Başkanı Salih Bayraktar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarete; SAODER Başkanı Ali Yaman, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Genel Başkanı Celalettin Dervişoğlu, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yaman ve davetliler katıldı.

Yaman’dan teşekkür ve başarı dileği

Kongrede tekrar başkan seçilen Salih Bayraktar’ı tebrik eden SAODER Başkanı Ali Yaman, “Listesinde 4 tane Orduluya yer verdiği için Sayın Başkan Salih Bayraktar’a ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Yaman, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin Türkiye için son derece önemli olduğunu belirterek, “Şimdiden vatanımıza ve milletimize hayırlar getirsin. AK Parti ve tüm siyasi partilerimize başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Bayraktar: Gençliğe çok önem veriyoruz

Ziyaret dolayısıyla mutluluk duyduğunu dile getiren AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ise, “Çalışma ekibimizde 4, Sarıyer Belediye Meclisimizde 1 Ordulu kardeşimiz var. Biz insanları memleketine göre seçmiyoruz. Bu arkadaşlarımız, yaptıkları işlerde başarılı oldukları için bu görevlerde yer alıyorlar” dedi. Aynı zamanda Yeşilay Sarıyer Şubesinin de başkanı olduğunu anımsatan Bayraktar, “Gençliğe çok önem veriyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimizi çok iyi yetiştirmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.