mhp-ptt-evleri-kahvalti-12MHP, Sarıyer’in mahallelerinde düzenlediği pazar kahvaltılarına devam ediyor. PTT Evleri’ndeki kahvaltıda da mahalle sakinleriyle bir araya gelen partililer, farklı bir ortamda halkla buluşmanın mutluluğunu yaşarken önümüzdeki yerel seçim için siyasi mesajlarda verdiler.

Kozdere, PTT ve Kazım Karabekir Mahallesinden vatandaşlarla buluşulan sokak kahvaltısına MHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Hancıoğlu, MHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sümeyra Akkaya, MHP Sarıyer İlçe Teşkilat Başkanı Vedat Şahin, MHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Oğuzkan Yüksel, meclis üyesi aday adayları, PTT Evleri Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım, parti yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

mhp-ptt-evleri-kahvalti-11ÇOBAN; “SARIYER’E 3 HİLALİ DİKMEYE KARAR VERDİK”

MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban, kahvaltıda kendileriyle bir araya gelen mahalle sakinlerine yaptığı konuşmada; “Bu pazar sabahı bize vakit ayıran, bizimle beraber kahvaltı masasına oturup, rızkını paylaşan Kozdere, PTT ve Kazım Karabekir sakinlerine canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Sarıyer’e hizmet vermek isteyen her vatandaşımın Allah yolunu açık etsin. Allah’ın izniyle Sarıyer’e 3 hilali dikmeye karar verdik. Buna ilk önce kendimizi inandırdık. Bizim alnımız açık, yüreğimiz temiz, sadece halkımız için bir yola çıkıyoruz. Biz Türk milletiyiz. Sarıyer’in her yerinde emeğimiz var. Bizler burada yaşamaya devam edeceğiz” dedi.