MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen ‘Referanduma hazırlık ve değerlendirme’ toplantısında ilçe teşkilatlarına 16 Nisan öncesinde yapacakları çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulunuldu…
MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, ‘Referanduma hazırlık ve değerlendirme’ toplantısı düzenledi. Toplantıya katılan MHP MYK Üyesi İbrahim Ünal, teşkilat üyelerine 16 Nisan’a kadar yapacakları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Toplantıya İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç ve Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle teşkilat üyeleri katıldı.

SANDIK GÖREVLİLERİNİ BELİRLİYORUZ

MHP İlçe Başkanlığı’ndaki toplantı ev sahibi Ünsal Bilgiç’in açılış konuşmasıyla başladı. İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, parti üyelerine referanduma giderken kimseyle polemiklere girmemeleri yönünde tavsiyelerde bulunurken, “Bizim istikametimiz belli. Genel Merkezimizin, Sayın Genel Başkanımızın belirlediği istikamettir.”dedi. 16 Nisan referandumu öncesinde ilçe başkanlığı olarak hazırlıklara başladıklarını belirten Başkan Bilgiç, “Sandık görevlilerimizi revize ediyoruz. Sandık görevlilerimizi belirliyoruz. Biliyorsunuz, seçimlerde partileri temsilen sandık görevlileri en yetkili kişilerdir.”diye konuştu.

MHP ÜZERİNE AYRIŞTIRMA ÇALIŞMALARI VAR

Referandum’da Ak Parti ile birlikte hareket eden MHP’de iç muhalefetle birlikte kamuoyunda yaşanan tartışmalara atıfta bulunan Bilgiç, “Siyasi süreç bizi ilgilendirmiyor. Biz önce devletimiz, önce milletimiz diyen bir hareketiz. Devletin çıkarlarını her şeyin üstünde tutuyoruz. Bu doğrultuda genel merkezimizin öngördüğü ‘Evet’ tarafındayız. MHP üzerinde bir ayrıştırma çalışması yapılıyor. Manipülasyonlara kesinlikle itibar etmiyoruz. Farklı çatı altında MHP adına kimse görüş belirtemez.” ifadelerini kullandı.

KAFASINDA 18 MADDE İLE İLGİLİ SORU İŞARETİ OLAN VAR MI?

Başkan Bilgiç’in kısa bilgilendirme konuşmasının ardından toplantıya geçildi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ‘Referanduma hazırlık ve değerlendirme’ toplantısında MHP MYK Üyesi İbrahim Ünal konuştu. Eski Sarıyer İlçe Başkan olan İbrahim Ünal, Sarıyer’de görev yapması nedeniyle ilçe teşkilatı üyelerinin bir çoğunun kendisini tanıdığını belirterek konuşmasına başladı. Partililere, Anayasa değişikliğine sunulan 18 maddeyle ilgili soruları olup olmadığını soran Ünal, “Kafasında 18 maddeyle ilgili soru işareti olan var mı?”dedi.

http://www.sariyerposta.com