ASarıyer Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Muhittin Tozan, seçim çalışmalarını yürütmek amacıyla oluşturduğu iletişim merkezinin açılışlını önümüzdeki Pazar günü yapacak.

Muhtarlık seçimini kazanacağından emin olduğunu söyleyen Tozan, Merkez Mahallesi’nin gelişip, güzelleşmesi için gerçekleştirmek istediği birçok projesi olduğunu söyledi.

İnsan odaklı bir çalışma sergileyeceğini belirten Muhittin Tozan, “Benim diğer adaylardan farkımın insanları ve yerel yönetimlerin yürüyüş kademelerini bilmek olduğunu düşünüyorum. Kişiler ve kurumlar arasında sağlam bir köprü olmak, vatandaşlarımızın kamu kurumlarındaki işlerini daha kolay çözümlemeleri için destek olacağım. Ben Sarıyer’in çocuğuyum, Sarıyerliye hizmet etmek istiyorum” dedi.

Muhittin Tozan 23 Şubat Pazar günü saat 16:00’daki iletişim merkezinin açılışına tüm Sarıyerlileri davet etti. Tozan’ın seçim iletişim merkezi Yenimahalle Caddesi NO: 3’te bulunuyor.

1986’dan beri Merkez Mahallesi yaşayan Muhittin Tozan Giresun-Şebinkarahisar doğumlu, Sarıyer İlköğretim Okulu mezunu, matbaa-ajans işiyle uğraşıyor