11AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi İsmail Bülbül belediye başkanlığı için aday adaylığını bugün açıklayacak.

AK Parti’de Sarıyer Belediye Başkanlığı için aday adayı olanlar birer birer ortaya çıkıp, başvuru formlarını İlçe Başkanlığı’na teslim ederken, bugün de bir başka AK Parti’li İsmail Bülbül başvurusunu yapacak.

Bugün akşam saat 18:30’da adaylık dosyasını İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e teslim edecek olan Yüksek Kimya Mühendisi İsmail Bülbül, Ali Turan’ın Sivas Milletvekili seçilmesinden sonra yedek üyeler arasında ilk sıradan belediye meclisine girmişti. Bülbül, meclisteki tavrı, yaptığı konuşmalar ve Sarıyer’in sorunlarına sahip çıkıp, çözüm önerileri getiren siyaset anlayışı ile dikkat çeken biri olarak tanınıyor.

 İsmail Bülbül kimdir? 

 

1965 tarihinde Erzurum’un İspir ilçesinde doğan İsmail Bülbül, çocukluğundan bu yana Sarıyer’de yaşıyor. İlk ve Orta Öğretimini Sarıyer’de tamamlayan Bülbül, Sarıyer İmam Hatip Lisesi’nden sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği’ni tamamladı. Daha sonra İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü’nde yüksek lisans yapan Bülbül İTÜ Kimya Mühendisliği’nde doktorasına devam etmekte. İsmail Bülbül, iyi derecede İngilizce biliyor. Evli ve iki çocuk babasıdır.