Sarıyer’de İBB’nin yapmakta olduğu yatırımları incelemek üzere Sarıyer’e gelen, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Cumhuriyet Mahallesi’nde yakında hizmete açılacak olan kütüphanede muhtarlarla bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıyer’de yapımı devam eden yatırımları yerinde incelemek amacıyla ilk olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmette açılacak olan kütüphanede muhtarlarla bir araya geldi.

İmar Barışı ve Sarıyer’in sorunları konuşuldu

İBB’nin Sarıyer’e yaptığı yatırımlar hakkında muhtarlara bilgi veren Uysal’ın daha sonra Sarıyer’in sorunları ve imar barışı muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu. Toplantıya katılan muhtarlar ise; mahallelerinde yaşanan sorunları Uysal’a aktardı.

Rumelikavağı’nda incelemelerde bulundular

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, daha sonra Rumelikavağı’nda yapımı devam eden çok amaçlı parkı yerinde inceleyerek, durumu hakkında çalışanlardan bilgi aldı. İncelemelerde Uysal’a, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Heyet daha sonra Rumelifeneri’nde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Marmaracık Gençlik Kampına geçerek, yatırımları yerinde inceledi.