2BBP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın 2. Olağan Kongresi’nde Hüseyin Koç tüm delegelerin oylarını alarak 5. kez başkan seçildi.

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu tarafından kurulan Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Ferahevler Mahallesi’ndeki İlçe Başkanlığı’nda yapılan kongresine AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban ile SP İlçe Başkanı Şükrü Dural, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte konuk oldu.

"ÜLKEMİZİN MENFAATİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Kongrenin açılışında bir konuşma yapan Hüseyin Koç, parti üyelerine ve misafirlerine katılımları dolayısıyla teşekkür edip, önümüzdeki yerel seçimin tüm ülkemize hayırlı olmasını diledi. Koç, “BBP’nin siyasi çizgisi ve seçimlerden ne beklediği belli. Biz merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nın bıraktığı emaneti gözümüz gibi koruyup, bayrağı 1daha yukarılara taşımak için gayret gösteriyoruz. Dileriz önümüzdeki seçim hem ülkemiz hem de Sarıyer için hayırlara vesile olur. Yalandan, riyadan uzak, milletin menfaatimi kendi menfaatinden önde tutan yöneticiler seçilir. Bu konuda biz de parti olarak mümkün olduğunca gayret gösteriyor ve ülkemizin menfaati neyse o yönde adım atıyoruz” dedi.

BBP’nin olağan kongresinde Hüseyin Koç, katılan tüm delegelerin oylarını alıp, oybirliğiyle yeniden başkan seçildi.

Daha önce 3 kez atanıp, bir kez de seçimle görev alan Koç, bu kongreyle birlikte 5 yılda beşinci kez başkanlık koltuğuna oturmuş oldu. Koç, kongre vesilesiyle yayınladığı mesajda tüm İslam alemi ile birlikte Sarıyerlilerin de Kurban Bayramı’nı kutlayıp, vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk diledi.