umut22CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ile Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in Yeniköy’deki bir kafede gizli buluşması CHP’li aday adaylarının tepkisini çekti.

CHP Genel Merkezi’nin aday belirleme komisyonundaki 5 kişilik MYK üyesinden biri olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran’la Emek Kafe'de baş başa görüşen Şükrü Genç’in davranışını etik bulmadığını belirten bazı aday adayları Sarıyer Posta'ya açıklama yapıp, tepkilerini ifade ettiler.

Gizli buluşmansın Sarıyer’de yayın yapan bir yerel gazetede kamuoyuna duyurulmasından sonra, böyle bir davranışın yakışık gorusmeic2almadığını söyleyen aday adayları, bu olaya genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun nasıl bir tepki vereceğini merak ettiklerini söylediler.

BU GÖRÜNTÜLER OLAY OLDU

Şükrü Genç’in Emek Kafe’de başka müşterilerin alınmadan yaptığı yarım saatlik görüşme konusunda nasıl bir açıklama yapacağı ise merakla bekleniyor.

Bu arada CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran geçtiğimiz günlerde Ferahevler Mahallesi’nde yaptırılan Japon Parkı’nın açılışına da katılmıştı.

gorusmeic1umut2Öte yandan Belediye Başkanı Şükrü Genç’in daha önce de bazı siyasi partilerin Sarıyer yöneticileri ile de aynı kafede buluşup, görüştüğü belirtiliyor.