5

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın öncülüğünde Sarıyerli engelli vatandaşlar ve aileleri bir araya geldi. İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in eşi Aysun Deniz ve CHP Meclis Üyesi Aday Adayı Güler Gencer öncülüğünde engelli vatandaşların takı üretimi ve satışından elde ettikleri gelirle verilen kahvaltı coşkulu geçti. Kahvaltı sonunda müzik eşliğinde dans edip, halay çekerek keyifli dakikalar yaşayan engelli vatandaşlar ve aileleri güne güzel bir başlangıç yaptı.

Ayazağa Seçim ve Koordinasyon Merkezi’nde engelli bireylere ve engellilere bakan kadınların hayatlarında farkındalık yaratmak amacıyla CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in eşi Aysun Deniz ve CHP Meclis Üyesi Aday Adayı Güler Gencer öncülüğünde yapılan kahvaltı organizasyonunun bugün üçüncüsü gerçekleşti. Kahvaltının açılış konuşmasını yapan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz “25 milyar bütçesi olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eksik ve yanlış yatırımları yüzünden engelli vatandaşlarımızın sorunları hala halledilememiştir. CHP İstanbul iktidarında Tüm engelli vatandaşlarımızın sorunları birinci öncelik olarak projemizde yer alacak onlara hizmet götürmek temel amacımız olacaktır” dedi.

6

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın engelli vatandaşlarla bir arada olduğu kahvaltı Kireçburnu Mer Balık Restaurant’ta yapıldı. Kahvaltıya engelsiz ulaşım araçlarıyla getirilen engelli vatandaşlar, Ayazağa’ daki atölyelerinde Güler Gencer ve Aysun Deniz öncülüğünde ürettikleri takıların satışlarından elde ettikleri gelirle verilen bu kahvaltıda bir araya gelmenin mutluluğunu doyasıya yaşadılar.

Canlı müzik eşliğinde dans edip halay çekerek keyifli dakikalar yaşayan engelli vatandaşlar CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın hayata geçirdiği bu projeyle sosyalleşme imkanı da buldular. Üçüncüsü gerçekleşen kahvaltı organizasyonunda ritüel haline gelen ‘Küçük bir dileğinizi yazın’ bölümü engelli vatandaşlar ve aileleri tarafından heyecanla beklendi. Gündemdeki olaylara dikkat çekerek, boş bir ayakkabı kutusuna yazıp atılan dileklerden bazıları Mehmet Deniz tarafından seçilerek okundu ve Mehmet Deniz bu dileklerin gerçekleşeceğine dair söz verdi.

(Hilal DİNÇER)

 

 

4

 

 

 

 

 

 

2