ismail safi İstanbul Milletvekili Dr. İsmail safi, Tuğba Kılıç ile görkemli bir düğün töreni ile Tarabya Oteli’nde dünya evine giriyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’nın nikah şahitliği yapacağı düğünde, nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyacak.   IMG_7142

Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi'nin düğün merasimi için Sarıyer'de bulunan Makendonya Devlet Bakanı Hadi Nezir’i Sarıyer’ın tanınmış İşadamlarında Hüseyin Bilgin,Demirciköy Uzunya Restaurant’ta ağırladı. Kahvaltı programına Milletvekili İsmail Safi ve Tuğba Kılıç, Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, ve eşleri katıldı. Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’nun özel davet edildiği kahvaltı programı oldukça neşeli geçti. Uzunya Restaurant’ın sahibi Ahzem Kayacı ise tüm misafirlerle yakından ilgilenmesi konukları memnun etti.

Makendonya Devlet Başkanı Hadi Nezir, ve Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi ve Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman’nın Levent Pehlivanoğlu’na verdiği özel röportajlar gazetemizin 73 sayısında.

Sarıyer Posta gazetesi olarak İstanbul Milletvekili İsmail Safi ve eşi Tuğba Kılıç’a bir ömür boyu mutluluklar dileriz.