Demirciköy Cami Derneği ve İş Adamı Hüseyin Bilgin, tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği, bu yıl da vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. İftar yemeğinde birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.

YÜZLERCE KİŞİ AYNI SOFRADA BULUŞTU

Demirciköy Meydanı’nda kurulan sofraları dolduran yüzlerce kişi iftar yemeğinden sonra hep beraber dualar okundu. Geleneksel iftar yemeğine Sarıyer eski Ak Parti Meclis Üyesi Hamdi Akdağ, Ali Usta ve ile yüzlerce vatandaş katıldı. İş adamı Hüseyin Bilgin,  yemek sonrası iftara katılan misafirlerin masasını tek tek gezerek, Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

“GELENEĞİ HER YIL SÜRDÜRECEĞİZ”

İftar sonrası günü anlam ve önemini gazetemize paylaşan İş Adamı Hüseyin Bilgin, “Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Bu ayda fakir fukaralar gözetilerek, Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde değerlendirerek geçirilmesi bütün Müslümanların görevidir. Biz de geleneksel olarak Kadir Gecesi’ne denk getirdiğimiz iftarımızı hep beraber açtık. Bu geleneğimizi inşallah bundan sonraki Ramazan aylarında da devam edecek. Ben bu vesile ile iftarımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm konuklarımıza cami derneğimiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” dedi.