ASONUNA KADAR YANINDAYIZ”

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladıktan sonra geniş kapsamlı bir tanıtım ve halkla ilişkiler kampanyası başlatan Dr. Cengiz Alp, bu gün de CHP Sarıyer Kadın Kolları Üyeleriyle bir araya geldi. CHP’li kadınlar, Dr. Cengiz Alp’e tam destek verdi.

Belediye başkan aday adaylığının nedenleri ve amaçlarını anlatmak için basın ve muhtarlardan sonra üçüncü olarak CHP Kadın Kolları’na kahvaltı veren Dr. Cengiz Alp’in davetine çok sayıda kadın üye katıldı.

E“ADAYINIZIN ÖNÜNÜ ARKASINI İYİ BİLİN”

Kireçburnu’ndaki Paella Restaurant’ta CHP’li kadınlarla kahvaltı yapan Dr. Cengiz Alp’in eşi Aycan Alp de konuklarıyla yakından ilgilendi. CHP Sarıyer Kadın Kolları Başkanı Servet Nadir ile bazı CHP Belediye Meclis Üyesi aday adayının da bulunduğu kahvaltı sonrası konuşma yapan Dr. Cengiz Alp, “Adayınızın önünü arkasını iyi görün, öğrenin. Göreve geldiğinde ne yapıp yapmayacağını bilin. Bir doktor olarak söylüyorum, kamu yönetimine aday olan bir kişinin tüm komplekslerinden arınmış olması gerekir. Kompleksi olan kişileri başa geçirmeyin” dedi.

“HER ADAY ADAYININ TOPLANTISINA GİTME ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ VAR”

IVerdiği kahvaltıya davet ettiği CHP’li kadınların “acaba öteki aday adayları ne der?”, “acaba ilçe yönetimi, belediye yönetimi yanlış anlar mı?” gibi kaygı ve düşüncelerden uzak olması gerektiğini ifade eden Dr. Cengiz Alp şunları söyledi:

“Hiç kimsenin kimseye bir şey söylemeye, engellemeye, tehdit etmeye hakkı yok. Partimizin tüm üyelerinin, her aday adayının toplantısına gidip, ne söylediğini, ne yapmak istediğini dinleyip, anlaması ve sorular sorarak derinlemesine öğrenmesi en tabi hakkıdır. Siz de bu toplantıya geldiğiniz gibi diğer aday adayı arkadaşların da davetine gidin ve onları dinleyin, kararınızı ona göre verin. Biz hiç kimseye husumet beslemek, kin ve düşmanlık gütmek gibi bir davranış içinde olamayız. Sadece barış, sevgi, kardeşlik ve dayanışma istiyoruz. Zaten sosyal demokrat anlayış da buna işaret ediyor.”

C“EMEK VERENLERİ BAŞ TACI EDECEĞİZ”

Konuşması sırasında toplumu ayrıştırma hastalığının çok büyük bir hastalık olduğunu belirten Dr. Cengiz Alp, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başa geçtikten sonra bu hastalığı büyük ölçüde ortadan kaldırdığını söyledi.

Seçime giden yolda emek verenlerin kıymetinin bilinmesi gerektiğini ve belediye başkanı olduğu takdirde kadın ve gençlik kolları gibi, partinin tüm üyelerinin emeğini karşılıksız bırakmayacağını da ifade eden Dr. Cengiz Alp, “Biz bu yolda kendini ortaya koyup, seçimi kazanmamızı sağlayacak olanlarla en az 100 bin kişinin oyunu almayı hedefliyoruz. Hiç kimsenin emeğini, gururunu, onurunu, çabasını göz ardı etmeyeceğiz. Onları baştacımız yapacağız” dedi.

O“EKİP VE TAKIM ÇALIŞMASINDAN YANAYIM”

CHP’li kadınların büyük bir dikkatle dinlerken zaman zaman alkışlarıyla desteklediği Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, meslek hayatı ve siyasi mücadelesindeki geçmişi anlatırken hiçbir zaman utanılacak, kamu görevi alamayacak bir yanlışta bulunmadığını da vurguladı. CHP ile de hiçbir sorun yaşamadığını, girdiği her seçimden de başarıyla çıktığını ifade eden Dr. Cengiz Alp şöyle devam etti:

“Benim kendime güvenim, inancım, topluma hizmet isteğim olduğu sürece her zaman aday olurum. Bu benim ve herkesin en doğal hakkıdır. Şimdi de bu düşünceyle aday adayı oldum ve siz de olun, çekinmeyin. Ben her zaman ekip ve takım çalışmasından yana oldum. Bu şekilde davranırsak önümüzdeki seçimi de sonrakileri de mutlaka alırız. Sizlere karşı, burada yapacağımı iddia ettiğim her şeyi gerçekleştireceğimden hiç kuşkunuz olmasın. Başkan olduğumda da 100 gün sonra kendimi sorgulatacağım. Siz gelin bana sorun, ben de yaptıklarımın hesabını vereyim.”

DSERVET NADİR: “TÜM ADAY ADAYLARIMIZI SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ”

Dr. Cengiz Alp’in konuşmasını tamamlamasından sonra arkadaşları adına söz alan Kadın Kolları Başkanı Servet Nadir ise aday adaylarının kahvaltı ve benzeri davetlerine katılmalarının öncelikle bir nezaket kuralı olduğunu ve hiç kimsenin aklına farklı bir düşünce gelmemesi gerektiğini belirtti. Kadın Kolları olarak tüm aday adaylarına eşit mesafede oldukları gibi aynı şekilde sonsuz destek verdiklerini de söyleyen Nadir, “Bu düşünceler doğrultusunda öncelikle biz kadınlarla bir araya gelip, kendini anlatan Dr. Cengiz Alp’in bu davranışını kadınlar adına pozitif bir ayrımcılık olarak görüyor ve kendine teşekkür ediyorum” dedi.

HDavetine katılanları eşi Aycan Alp’le birlikte restaurantın kapısında karşılayıp, tek tek ilgilenen Dr. Cengiz Alp’e büyük ilgi gösteren CHP’li kadınlar da onunla fotoğraf çektirme yarışına girdi. Hiç kimseyi kırmayan ve ifade ettikleri düşüncelerini de dikkatle dinleyip, not alan Dr. Alp’in yanında olduğunu göstermekten çekinmeyen partili bazı kadınlar ise “sonuna kadar yanındayız” diye bağırıp, alkışlayarak açık destek verdi. (Tuncay Dağlı)