Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Örgütü, Sarıyer’in üç mahallesinde başlattıkları saha çalışması ile, halkın CHP ve Sarıyer Belediyesi'ne yaklaşımını değerlendirecek.

Sarıyer’de ÖRKAP(Örgüt Kaynak Planlama) adlı bir proje başlatan CHP İlçe Örgütü, kapı kapı gezerek, vatandaşların CHP ve Sarıyer Belediyesi’ne yaklaşımını ölçüyor. Proje için Ayazağa, Çayırbaşı ve Yeniköy mahalleleri seçildi. Her mahallede en az 400 eve girip anket yapmayı hedefleyen partililer, sonuçları CHP Genel Başkanlığına sunulacak.

CHP TAM KADRO SAHADA

Yapılan anket çalışmasında vatandaşlara CHP’ye yaklaşımları, CHP’den beklentileri, Sarıyer Belediyesi’nden memnuniyet ve talepler gibi sorular soruluyor. Projenin hazırlanmasına CHP Sarıyer İlçe Yöneticisi Meltem Yücel Pir öncülük ederken proje grubunda parti üyeleri bulunmakta. CHP Sarıyer İlçe Kadın Kollarından Yasemin Büyükertan ve kadın kolları üyeleri de mahalle mahalle gezerek çalışmalara katılıyor.

HALKIN SORUNLARINI DİNLİYORLAR

Yapılan görüşmelerde Sarıyer Belediyesine ait sorunları ve soruları not eden partililer, ayrıca belediyenin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar konusunda vatandaşa bilgi veriyor. Projeye dair açıklama yapan Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Aysin Gunen, “Bizim açımızdan bu proje, meclis üyelerini tanıma ve tanıtma ve partinin tabana inmesi açısından çok önemli. Halkla bire bir görüşmenin olumlu sonuçları oluyor.” dedi.

CHP İÇİN VERİMLİ BİR PROJE OLACAK

Projenin güzel başladığını belirten Gunen, “Proje kapsamında elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz,  sadece ben en az 100 kapıyı çalarak, görüşme yaptım. Proje CHP için çok verimli olacak. Proje kapsamında 2. Bölge milletvekillerinin de bizimle sahaya inmesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: CHP’DE SAHA ARAŞTIRMASI