CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı yaptığı açıklamada; 24 Haziran seçimlerine hazır olduklarını ve tüm sandık çalışanlarının tamamladıklarını duyurdu.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’ndan açıklama geldi. Sosyal medya sitesinden duyurulan açıklamaya göre seçimlere hazır olduklarını ve mahalle çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

“Sarıyer'de sandık görevlisi sorunu yoktur”

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Tüm sandıklarımızda bize tanınan yasal haklar çerçevesinde sandık görevlilerimiz tamamlanmıştır. Her sandığımızda bir resmi görevlimiz sandıkta hazır bulunacak. Her sandıkta en az 2 müşahidimiz sandıkta hazır bulunacak. İlçe olarak gerek memur üyeler konusunda gerekse ittifak halinde olduğumuz partiler ile beraber onlara da destek olacak şekilde sandıkları güçlendirmiş bulunmaktayız. Sandıklara ilgili yayılan gerçek olmayan söylemlere kimse aldırış etmesin. Sarıyer'de sandık görevlisi sorunu yoktur.”

“Çalışmalarımız devam ediyor”

Seçimin son gününe kadar çalışacaklarının altını çizildiği açıklamada, “Sokak sokak, ev ev çalışmalarımız devam ediyor. Her alanda çalışmalar devam ediyor. Gerek eğitim, gerek propaganda, gerek lojistik, gerek görsel ve propaganda anlamında tüm çalışmalarımız devam ediyor ve edecek. İktidara olan inanç ile birlikte umudu büyütüp, iktidara yürüyoruz” ifadeleri kullanıldı.