Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı, Reşitpaşa Seçim İrtibat Bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılış öncesinde Reşitpaşa halkını ve esnafı ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, esnaf ve halkın sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Yalınkılıç, sorunlara karşı halkın cevabını sandıkta vereceğini belirterek, “24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimler ülkenin kaderini belirleyecek” dedi.

Yalınkılıç: Halk CHP iktidarını istiyor

Reşitpaşa Muhtarlığı ve Reşitpaşa Spor Kulübünü ziyaret eden SevimYalınkılıç, daha sonra Reşitpaşa İrtibat Bürosunun açılışına katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Başkan Yalınkılıç, iktidara olan inancına vurgu yaparak, halkın CHP iktidarını arzuladığını belirtti. Milletvekili adaya adaylarına başarılar dileyen Sevim Yalınkılıç parti emekçilerine ve üyelerine çok çalışmaları gerektiğini hatırlattı.

Büyükdurmuş: Kısa sürede hızlı açılışlar yaptık

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yeter Büyükdurmuş ise, Sarıyer örgütünün kenetlenip kısa süre de çok hızlı açılışlar yaptığına dikkat çekti. CHP Sarıyer’in bu alanda öncü olduğunu belirten Büyükdurmuş, parti emekçilerini ve üyelerini hızlı çalışma tempoları dolayısıyla tebrik etti.