CHP Sarıyer İlçe Gençlik Örgütü, ''Tek adama smaç vur'' adıyla bir voleybol turnuvası düzenledi.

CHP Sarıyer İlçe Gençlik Örgütü, Sarıyer’de her parti, görüş ve düşünceden olan gençlerle bir araya gelerek voleybol turnuvası düzenledi. Birlik, beraberlik ve sporun birleştirici gücünün önemine dikkat çeken CHP Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Günel, turnuvayı geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini dile getirdi.

Günel: Sporun birleştirici gücünü en iyi şekilde kullandık

Turnuvayla ilgili konuşan Günel, “Ülkemizin tarihi bir seçime doğru gittiği bu süreçte, düzenlediğimiz etkinlik ile bu demokrasiden yana olan insanları bir araya getirmeye çalıştık. Katılım düzeyine baktığımızda bu amacımızda başarılı olduğumuzu söyleyebiliriz. Sadece CHP'li gençliğin değil, diğer partilerden, Sarıyer'in çeşitli mahallelerinden ve üniversitelerinden katılımın sağlandığı bir etkinlik oldu. Bizler, ülkemizde iyice yozlaşmakta olan sporun asıl özünü yani birleştirici gücünü en iyi şekilde kullandık” dedi.

“Demokrasi, tek bir adama feda edilemez”

Günel, açıklamasına şu sözlerle son verdi: “Tek adama smaç vur dedik. Çünkü ülkemiz tek bir adamın yönetimine bırakılmayacak kadar büyük ve güzeldir. Demokrasi, tek bir adama feda edilemez. Bu, ülkemizin kuruluş değerlerine aykırıdır, insan haklarına aykırıdır, milli egemenliğe aykırıdır. Turnuva organizasyonumuz oldukça eğlenceli geçti. Tamamen saygı ve sevgi çerçevesinde birçok maç yapıldı. 6 takımın katıldığı turnuva sonucunda şampiyon takıma kupamızı takdim ederek daha güzel bir ülke umuduyla salondan ayrıldık. Biz gençlik olarak tek adama smaç vurmaya devam edeceğiz. Halkımızın da seçimlerde, smaçın en sertini vurmasını diliyoruz. Bunun için mücadele etmeyi sürdüreceğiz.”