1796410_878337162194063_1626402317_nCHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç seçim çalışmalarına Atatürk Sanayi Sitesi’ndeki esnafa ziyarette bulunarak devam etti.

Rakip partilerin adaylarının yaptığı gibi Şükrü Genç de yoğun bir seçim propagandası yürütüyor. Bu kapsamda her gün birkaç yerde olmak zorunda kalıp, toplantı, davet ve yemeklere katılan Şükrü Genç oto sanayi çalışanları tarafından samimi bir yaklaşımla karşılandı.

ataturk-oto-sanayi-esnaf-ziyareti-30Şükrü Genç’e, Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi ziyaretinde, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, Ayazağa Muhtarı ve CHP Meclis Üyesi Adayı Özkan Sucu, CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hacı Mehmet Bayraktar, Sarıyer Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun, CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Bakır eşlik etti.

Atatürk Oto Sanayi’nin giriş kapısından itibaren dükkan dükkan ziyaretini sürdüren Şükrü Genç, esnafın sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerini not aldı.Başkan Genç’in ziyaretinden memunluk duyan ataturk-oto-sanayi-esnaf-ziyareti-27oto sanayi esnafı genellikle işsizlikten yakındı ve bazı zamanlar günlerce siftah yapmadan kepenk kapattıklarını belirttiler.

Vatandaşlar sadece seçim döneminde değil her zaman yanlarında olacağı sözünü aldıkları Genç’e güvenlerinin tam olduğunu belirttiler. Esnafla sohbeti sırasında bir sıkıntıları ya da istek ve önerileri var mı diye soran Şükrü Genç, daha güzel yarınlar ve daha güzel bir gelecek için hep birlikte çalışmaları gerektiğine dikkat çekti.

Şükrü Genç’in ziyaretine eşlik eden CHP’li kadınlar da esnafa seçim broşürleri dağıttı.