Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı’nın Sarıyer Belediyesi Kütüphane Bahçesi’nde düzenlediği 5. Geleneksel iftar programına yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Her yıl geleneksel olarak iftar programı düzenleyerek mahalleliyi bir sofrada bir araya getiren Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, her yıl olduğu gibi yoğun katılımla rekorunu tazeledi. Alanın dışına taşan kalabalık grup ile tek tek ilgilenen Yazıcı, katılan herkese teşekkür etti. İftara; siyasi parti milletvekili adayları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda önemli ismin yanı sıra yaklaşık bin 2 bin  kişi katıldı.

Sağlık önlemi de alındı

 Düzenlenen iftar programında olası acil durumlar için Şafak Hastanesi ile görüşerek tam donanımlı bir hasta ambulansı alanda bulunduruldu.

Yazıcı’dan destek veren herkese teşekkür

İftar sonrası kısa bir teşekkür konuşması yapan Muhtar Ali Yazıcı, “Biz semtimizi ve sizleri çok seviyoruz. Sizin için hizmet konusunda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu güzel iftarımıza katılarak bizleri sevindirdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Yemeğimize katkı sağlayan Sarıyer Market Ailesi başta olmak üzere Sarıyer Belediye Başkan Yardımcılarımıza, masa sandalye konusunda desteklerinden dolayı Halkla İlişkiler Müdürümüz Hatice Yazlık’a, Sarıyer basınımıza ve soframıza katılarak bizleri onurlandıran halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.