SAMSUNG


Birçok kentte özellikle gecekondu mahalleleri Bonzai tehlikesi altında. Zehir tacirlerine karşı önlem almak isteyen vatandaşlar Bonzai’ye savaş açtı. Sarıyer’de Fatih Sultan Mehmet mahallesi sakinleri uyuşturucu satıcısı olduğunu iddia ettikleri ailenin evini kepçeyle yıktı.



Sarıyer Fatih Sultan Mehmet mahallesinde uyuşturucu sattığı iddia edilen kişinin evi mahalleli tarafından yıkıldı, bir uyuşturucu satıcı ise 150-200 kişiyi uyuşturucuya alıştırdığını, 18 yaşındaki kızların bile uyuşturucu almak için sıraya girdiğini itiraf etti. Mahalle sakinleri ise yaptıkları açıklamada bonzai satıcısının evini yıkmak için kepçe kiraladıklarını, kepçenin parasını para toplayarak ödediklerini belirttiler. Emniyet kayıtlarına göre son 6 ay içerisinde ele geçirilen bonzai rakamı ise ürkütücü boyutlarda, bu rakam 141 kilo olarak açıklandı.


skk_3bf3cb4699Sarıyer’de komisyon kurulmuştu !  


Sarıyer’de uyuşturucuya karşı büyük kampanyalar başlatılmış, bu doğrultuda Sarıyer Belediyesi tarafından uyuşturucuya karşı komisyon kurulmuş, başta Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç olmak üzere diğer parti sorumluları, gençlik örgütleri, mahalle muhtarları, mahalle sorumluları ve spor kulüpleri bonzaiye karşı tek yürek oldu.