İNŞAAT 1Dünyanın yeşil sertifikalı ilk kamu hizmet binası olan Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası’nın A Blok radye temel betonu dualarla Pınar Mahallesi ‘ndeki inşaat şantiyesinde dökülmeye başlandı.

Üç bloktan oluşacak olan hizmet binasının 8000 m²’lik alana sahip A blok inşası beton atma törenine Belediye Başkanı Şükrü Genç, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve bazı birim müdürleri katıldı.

İMŞAAT 2

A Blok inşaatını gezen Başkan genç beton dökümünü başlatırken yaptığı konuşmada: “Bu bina için en başta düşünce, tasarım ve proje olarak; hafriyat başta olmak üzere bu aşamaya kadar emek verenlere ve kurdeleyi keseceğimiz güne kadar ter dökecek herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Böyle bir projeye hem bir inşaat mühendisi hem de bir belediye başkanı olarak ekibi ile birlikte imza atmaktan gurur duyduğunu ifade eden Başkan Genç, “inşaat sahalarının en önemli konusu güvenliktir. Burada görev yapacak tüm personelin ayağına bir çivi bile batmaması en büyük dileğimdir. Bizler bu konuda tüm önlemlerimizi alıyoruz.” diye konuştu.

İNŞAAT 3