abSarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran’la Yeniköy’deki bir kafede baş başa görüşmesiyle ilgili olarak, “Bu gayet normal bir olay. Ama insanların akıllarında şeytanlık olursa, diyecek bir şey yok” şeklinde, açıklama getirdi.

Geçtiğimiz Cumartesi internet sitelerinde Umut Oran’la baş başa görüştüğünün fotoğraflarının yayınlanması üzerine CHP’li belediye başkanı aday adaylarının tepkisini çeken Şükrü Genç, bu gün Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Atatürk anıtına çelenk bırakma töreninde Sarıyer Posta kamerasına kısa bir açıklama yaptı. Törene katılan CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban, BBP İlçe Başkanı aaHüseyin Koç ve DSP İlçe Başkanı Reyhani Orhan’ın da bulunduğu ortamda Umut Oran’la görüşmesiyle ilgili konuşan Şükrü Genç, “ Umut Oran’ın evi Yeniköy’de. O gün tayini çıkan Avusturya Başkonsolosu’nu birlikte yolcu ettik, daha sonra da Emek Kafe’de kahvaltı yaptık. İlla bilmem ne mi konuşmak lazım? Enterasan bir şey..! Kafalarda şeytanlık olursa, sen nerede olursan ol fark etmez” dedi.

ERDAL ÇOBAN’IN “BEN ANKARA’DA DEVLET BEYLE GÖRÜŞTÜM, KİMSE YAZMADI” ESPRİSİ GÜLDÜRDÜ

Bu arada Başkan Şükrü Genç’in konuşmasına kulak misafiri olan MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban’ın, “Ben Ankara’ya gittim, Devlet Beyle görüştüm, kimse yazmadı” diye espri yapması, ortamda bulunanların ccgülmesine yol açtı. Çoban, Başkan Genç’e bu konuda yol gösterici de olup, “Aslında bu görüşmeleri gidip Ankara’da yapmak lazım. İstanbul’da olursa tehlikeli oluyor” dedi.

Çoban, Başkan Genç’in “Kafalarda şeytanlık olursa sen nerede olursan ol fark etmez” sözüne de, “Biz kendi kafamızı toplayamıyoruz, milletin kafasını nasıl okuyalım, Başkanım”, şeklinde karşılık verdi.

Öte yandan Başkan Şükrü Genç’in Umut Oran’la görüşmesi olayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da aksettirildiği ve bu konuda yakında daha geniş açıklamaların yapılabileceği öğrenildi.