ABBP YEREL SEÇİME İDDİALI GİRİYOR

BBP Sarıyer İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Koç, partisinin yerel seçime iddialı bir şekilde hazırlandığını ve Sarıyer halkının desteğini kazanarak, Sarıyer Belediyesi’ni yönetmeye talip kadrolarla işbaşına gelmek istediklerini belirtti.

BBP tarafından Korupark’ta düzenlenen dayanışma yemeğine çok sayıda partili ve davetli katılarak, destek verdi. Belediye Başkanı Şükrü Genç, Başkan Yardımcıları Adnan Ayber ve Sevgi Atalay, Sarıyer Sivaslılar Derneği yöneticilerinin de konuk olduğu gecede merhum Genel Başkan Muhsin Yazcıoğlu anısına konuşmalar yapılıp, çok değerli bir insan ve siyaset adamı olduğu vurgulandı.

J“TÜRKİYE’NİN EN AK PARTİSİ BİZİZ”

Sarıyer Sivaslılar Derneği üyesi Edip Cengiz'in sunuculuğunu yaptığı gecede duygulu anlar yaşanırken, misafirlerine hitaben bir konuşma yapan BBP Sarıyer İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Koç, Türkiye’de en ak, en temiz partinin BBP olduğunu söyledi. Koç, “Partimizin önümüzdeki yerel seçimde en iyi oyu alacağına, belediye meclis üyelikleri kazanacağımıza inanıyorum. Siyaset halkın teveccühünü ve desteğini kazanarak yapılır. Güvenilir olmak, halka doğruları söylemek ve verilen sözleri yerine getirmek dürüst bir siyasetçinin en önemli meziyetleridir. Biz de kendimizde bu meziyetleri görüyoruz ve buna güvenerek Sarıyer’de BBP Belediye Başkan Adayı olarak meydana indim. Yaklaşık 20 yıldan beri BBP’deyim ve rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazcıoğlu’nun başlattığı davamızın devamı için arkadaşlarımla birlikte mücadele veriyorum. En ak, en temiz parti BBP’dir. Çünkü ne karası var, ne noksanı var, ne hilesi ne hurdası var. Ak demek temiz demektir, pak demektir. Ben bunu sadece BBP’ye layık görüyorum ve bu ismi partime veriyorum. Türkiye’de ak olan, temiz olan tek parti BBP’dir” dedi.

H“KİMSEYE BOYUN EĞMİYORUZ”

Muhsin Yazıoğlu’nun vefatından sonra BBP’nin kapanacağı yönünde söylentiler çıkarıldığını ancak davaya gönül vermiş, dürüst, doğru ve yolundan dönmeyen partililerin desteği ile varlığını devam ettirdiğini belirten Hüseyin Koç, “Partimiz kendi ekonomik imkanlarıyla ayakta kalmasını bildi, eğilmeden, bükülmeden, dik durarak yoluna devam etti. Arkamızda devlet yok, sermaye gücü yok, iş dünyası yok. Tüm harcamalarımızı kendi cebimizden yapıyoruz. Bu nedenle kimseye de boyun eğip, ödün vermiyoruz. Bu Cnedenle Türkiye’de en sevilen, en sayılan, en değer verilen bir partiyiz. Karınca gibi çalıştık, ince eledik, sık dokuduk ve tüm vatandaşlarımızı kucaklayacak bir örgüt oluşturduk. Bundan sonra seçim meydanlarında BBP’nin varlığını tüm gücümüzle hissettireceğiz. Bazıları bize şans vermese de bu kadar kısmet işi. Halkımız kendini sömüren zihniyetlerden kurtulmak için yönetimi bize verebilir. Biz de Sarıyer Belediyesi’ni yönetmeye talibiz ve tüm kadrolarımızla buna hazırız” dedi.

Hüseyin Koç, geceye katılan Belediye Başkanı Şükrü Genç ve yardımcılarına da gösterdikleri ince davranıştan dolayı teşekkür edip, tüm konuklarına şükranlarını sundu.


ŞÜKRÜ GENÇ: “SEÇİM ÖNCESİ BU DAVETİN BÜYÜK ANLAMI VAR”


LGecede bir konuşma yapması için mikrofona davet edilen Belediye Başkanı Şükrü Genç ise kendisinin aynı zamanda CHP’nin adayı olması nedeniyle, Hüseyin Koç’un davetini çok anlamlı ve büyük bir mütevazılık örneği olarak gördüğünü söyledi. “Burada belediye başkanı olarak konuşuyorum” diyen Başkan Genç, “Herkesin birbirini karaladığı, önünü kesmeye çalıştığı bir ortamda Hüseyin Abinin bizleri buraya davet etmesi çok büyük bir nezaket ve büyüklüktür. O kendisine yakışanı yaptı. Önemli olan bu yürekliliğin gösterilmesidir. Bizim de yüreksizlerle işimiz yok. Kendisine gösterdiği bu davranıştan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

KENAN HELVALI: “DİK DURUYORUZ DOĞRU YÜRÜYORUZ”

BBBP gecesinde Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Adayları Ferat Güler ile Kenan Helvalı da kendilerini tanıtıp, seçimde destek istedi. Kenan Helvalı yaptığı konuşmasında siyasette gençlerin önünün açılması gerektiğini vurgulayıp, “Sarıyer’de belediye başkanlığını ve belediye meclis üyeliklerini almak için yola çıktık. Başkan adayımız Hüseyin Koç’un önderliğinde merhum genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolundan yürüyerek davamızı sürdürüyoruz. Dik duruyoruz, doğru yolumuzdan dönmeden, çizgimizden sapmadan hedefimize ilerliyoruz” dedi.

BBP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiçek de konuşmasında kadınlara yönelik siyasi çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi ve kadınların siyasi yaşamda daha fazla yer almaları için destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

D ALİ GENÇ: “BBP’YE DESTEK VERELİM”

BBP’nin dayanışma gecesini düzenlediği Korupark Restaurant’ın sahibi ve Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç de davetlilere hitap ettiği konuşmasında, “BBP’ye destek verelim, arkasında duralım. Doğru, dürüst siyasetçilerin işbaşına gelmesine katkı koyalım. Sonra son pişmanlık fayda etmez” dedi.

YAZIOĞLU’NUN PORTRELERİ HEDİYE EDİLDİ

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Muhsin Yazıoğlu’nun çam çerçeveli bir portresi ile halı dokuma portresi düzenlenen açık artırma sonucu sahiplerini buldu. Yerel sanatçıların sahne alması ile devam eden gecede davetliler horon oynayıp, eğlendi. (Tuncay DAĞLI)