AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Bahçeköy’de bir restoran açılışına katıldı. Dualar ve kurban kesimiyle yapılan açılış töreninde davetliler ve vatandaşlara yemek ikram edildi.

Bahçeköy’de hizmet veren Bahçeköy Kebap Salonu ikinci şubesini açtı. Medeni ve Erhan Sevinç kardeşlerin sahibi olduğu Bahçeköy 2 Medeni Usta’nın Yeri, dualarla ve kurban kesimiyle açıldı. Programa AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Bahçeköy Merkez Mahallesi Muhtarı Ayşe Çoban, AK Parti Bahçeköy Mahalle Başkanı Mehmet Sevinç, AK Parti Bahçeköy Kadın Kolları Başkanı Neslihan Sevinç, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
KURDELEYİ BAYRAKTAR KESTİ

Bahçeköy’de ilk olarak AK Parti Bahçeköy Merkez Mahalle Temsilciliğini ziyaret eden Bayraktar, daha sonra restorana geçti. Burada dualar ve kurban kesimi yapılmasının ardından Salih Bayraktar, yeni restoranın Sevinç kardeşlere ve Bahçeköy esnafına hayırlı olmasını dileyerek, açılış kurdelesini kesti. Açılışla birlikte davetlilere ve tüm vatandaşlara yemek ikram edildi.