AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Sarıyer’e bağlı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen etkinlik, öğle yemeğiyle başladı. Yemeğin ardından toplantı salonuna geçen Bayraktar ve mahalle muhtarları, Sarıyer’in problemleri ve çözüm önerilerine dair görüş alışverişinde bulundu. Mahallelerindeki sorunları Başkan Bayraktar’a ileten muhtarlar, çözüm noktasında destek sözü aldı.

Bayraktar: Önemli olan Sarıyer’in kazanımlarıdır

Toplantı dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, “Bugün Sarıyerimizdeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldik. Biz burada Sarıyer’in meselelerini görüşmek üzere toplandık. Sarıyer’de siyasetin ötesinde bir hareketi başlatmak için buluştuk. Bizim için önemli olan Sarıyer’in kazanımları ve değerleridir. Aramızda ideolojik farklılıklar olsa da ortak meselelerde her zaman bir araya gelmiş bir topluma sahibiz. Sarıyer’de daima bu beraberliğin bir örneğini teşkil etmiştir” diye konuştu.

Sarıuçak: Çok güzel bir ortamda toplandık

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar’a teşekkür eden Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Darüşşafaka Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sarıuçak ise, “Bizim amacımız AK Parti Sarıyer Kongresinden sonra Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti yapmaktı. Başkanımız tüm muhtar arkadaşlarımızı davet ederek yemekte bir araya gelelim istedi. Bu vesileyle çok güzel bir ortamda toplandık. Sarıyer Muhtarlar Derneği olarak, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve yeni yönetimine başarılar diliyoruz. Burada mahallelerimizin sorunlarıyla ilgili kendilerini bilgilendirerek, destek istedik. İnşallah Sarıyer için her şey daha güzel olacak” dedi.

Haber: Ahmet CİRİK